KARAKÖPRÜ’DE KURBAN SATIŞ YERLERİ HAZIRLANIYOR

 

Karaköprü Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını sürdürürken ilçede kurban satışı için belirlenen alanda düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor

 

Batıkent Mahallesinde kurulan kurban satış alanı besiciler için bölümlere ayrılırken satış alanlarına ve elektrik çekilmesi, tozlanma oluşmaması içi yola stabilize malzeme serimi gibi işlemler de gerçekleştirildi.

 

Kurban satışı yapacak besicilerin bir kısmı zabıta ekiplerinin kontrolünde kendilerine ayrılan bölümlerde kurban satışına başlarken, çalışmaların tamamlanmasının ardından diğer besiciler de satıcıları da kurbanlıklarını alana getirip satış işlemlerine başlayacak.

Öte yandan kurban satış alanlarında yer almak isteyen vatandaşlar Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne başvurabilirler.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

“Çevreyi Kirleten İsrail” Tablosuyla Gazze’ye Sanatla Destek

5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Karaköprü Belediyesi tarafından düzenlenen mesire alanındaki kutlama etkinliğinde, eğitimci ve ressam Muharrem Çelik de anlamlı bir çalışmaya imza attı. Çevreye olan duyarlılığı ve sevgisiyle tanınan Çelik, İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi adına etkinlikte bir stant açtı.

Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyeleri Belli Oldu

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyeleri belirlendi. Çoğunluğu AK Parti’de bulunuyor.

20 ilde ‘Narkogüç’ operasyonu: Şanlıurfa’da var

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde düzenlenen ‘Narkogüç’ operasyonlarında 90 zehir tacirinin daha yakalandığını duyurdu.

“Siber Suç ve Suçlulara” yönelik düzenlenen operasyonlarda 223 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 il merkezli “Siber Suç ve Suçlulara” yönelik emniyet tarafından dün düzenlenen operasyonlarda; 223 şüphelinin yakalandığını bildirdi.