Karaköprü Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından vatandaşın hizmetine sunulan ikram çeşmesi cuma günleri vatandaşlara sıcak çorba hizmeti vermeye başladı. Yaz aylarında havaların sıcak olması ile birlikte ikram çeşmesinden soğuk içecekler akarken, havaların soğumasıyla birlikte çeşmeden sıcak çorba akmaya başladı.
Her cuma günü sabahın erken saatlerinde işe giden vatandaşlar ile okula giden öğrenciler sıcak çorba ve ekmek ikramıyla hem kahvaltı yapıyor hem de içini ısıtıyor. Çankaya Mahallesinde Çadır Spor Merkezi yanında bulunan ikram çeşmesinde sabah 06.00’da başlayan çorba ikramından yaklaşık 1500 kişi faydalanıyor.
Yapılan bu hizmetten dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür eden vatandaşlar Cuma sabahları sıcak çorba ile hem fırsat bulamadıkları kahvaltı öğününü yediklerini dile getirdiler.
Karaköprü Belediyesinin çorba ikramı kış ayları boyunca her cuma günü devam edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Karaköprü ‘de film festivali gösterimleri başladı

Şanlıurfa’da bu yıl 2.’si düzenlenen Uluslararası Göbeklitepe Film Festivalinin film ve belgesel gösterimleri Karaköprü Belediyesi ev sahipliğinde başladı  

Ruh Sağlığı Haftası: “Herkes İyi Bir Ruh Sağlığını Hak Ediyor”

Her yıl Ekim ayının ilk haftası, toplumda ruh sağlığının önemine dikkat çekmek amacıyla Ruh Sağlığı Haftası olarak kutlanıyor. Bu kapsamda, Dünya Ruh Sağlığı Federasyonu tarafından başlatılan proje doğrultusunda, Dünya Ruh Sağlığı Günü 1992 yılından bu yana her yıl 10 Ekim’de, belirlenen temalar ve çeşitli etkinliklerle anılıyor.

Can Holding’e ikinci operasyon: 26 gözaltı

Can Holding’e düzenlenen ikinci dalga operasyonda 26 kişi gözaltına alındı.

ŞUTSO VE TÜGİP İŞ BİRLİĞİYLE “Geleneksel Ürünler Ve Baharatlar: Önemi Ve Geleceği Çalıştayı” Düzenlendi

Türkiye Gıda İnovasyon Platformu (TÜGİP) ile Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğiyle “Geleneksel Ürünler ve Baharatlar: Önemi ve Geleceği Çalıştayı” düzenlendi. Çalıştaya, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim de katılarak, geleneksel ürün ve baharatın bir kentin tarım, ticaret ve turizm gelişiminde oynadığı role dikkat çekti.