Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3 Ligi 3. Grup’ta namağlup yoluna devam eden Karaköprü Belediyespor, bu kez İstanbul ekiplerinden Silivrispor karşısında galibiyet arayacak.
Hafta başından bu yana kendi tesislerinde sıkı hazırlık dönemine girerek maça adapte olan Kırmızı siyahlı ekip, bugün de kendi tesislerinde son hazırlıklarını gerçekleştirdi. Tesislerinde ter antrenmanı yapan Karaköprü Belediyespor’da morallerin yerinde olduğu gözlenirken, Teknik Direktör Besim Durmuş ve yardımcıları da son hazırlıkları gözden geçirdi. Bir saat süren antrenmanın ardından futbolcular dinlenmeye çekilirken, karşılaşma ise yarın saat 14.00’da Faruk Çelik Stadyumu’nda oynanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Karaköprü kırsalında sathi asfalt çalışmaları sürüyor

Karaköprü Belediyesi, kırsal mahallelerde deforme olmuş yolları sathi asfalt kaplama ile yenileyip kış aylarında vatandaşların yollarda sıkıntı yaşamasının önüne geçiyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İle Görüntü Kirliliği Tarih Oluyor

Eski Pazar Alanı Yıkılıyor, Yerine Modern Pazar Yeri Geliyor

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILDI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Şanlıurfa’da düzenlenen etkinliklerde şehitler bir kez daha dualar ve şükranla anıldı.

Tarım işçilerinin minibüsü devrildi: 1 işçi yaşamını yitirdi

Hatay’da tarım işçilerini taşıyan minibüsün kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu 5 işçi yaralarında 1 işçi yaşamını yitirdi.