Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarında görev yapan öğretmenlerden aile birliği, sağlık, can güvenliği, engellilik durumu ve diğer nedenlerden birine bağlı olarak mazereti bulunanlar için yayımlanan duyuru kapsamında başvuruda bulunan öğretmenlerin tercihleri doğrultusunda hizmet puanı üstünlüğü ne göre yer değiştirmelerin büyük çoğunluğu gerçekleştirildi.

Tercihleri doğrultusunda yer değişikliği yapamayan öğretmenler için yeni bir çalışma planlanıyor.

Aile birliği mazereti başta olmak üzere diğer mazeret gruplarından da yer değişikliği gerçekleşmeyen öğretmenlerin, eğitim kurumlarının ihtiyaç durumları da göz önünde bulundurularak ihtiyaçlar doğrultusunda -gerekirse birebir görüşmeler yapılarak- taleplerin karşılanması sağlanacak.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Bakan Koca’dan kene ısırmalarına karşı uyarı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, piknik alanlarındaki kene ısırmalarına karşı uyarılarda bulundu.

Karaköprü’nün tüm tesisleri gençlerin hizmetinde

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, gençlere yönelik çalışmaları hakkında bir değerlendirmede bulunarak, Karaköprü gençliği ve spora yönelik çalışmalarını anlattı.

SGK’ya 25 müfettiş yardımcısı alınacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanı baz alınarak 25 müfettiş yardımcısı personel alımı gerçekleştirileceğini açıkladı.

Şanlıurfa’da Uyuşturucu Suçlarından Aranan 2 Kişi Yakalandı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, narkotik suçlardan aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.