Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından “silah ve mühimmat kaçakçılarına yönelik” icra edilen faaliyetler kapsamında, Viranşehir İlçesinde yasal olmayan yollardan silah temin ettikleri belirlenen 9 ayrı adreste Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş ekiplerince baskın düzenlendi.

Düzenlenen operasyonda,

•           (1) adet kaleşnikof piyade tüfeği

•           (5) adet ruhsatsız tabanca

•           (5) adet ruhsatsız av tüfeği

•           (308) adet 7,62 mm fişek

•           (25) adet 7,65 mm tabanca mermisi

•           (58) A(48) adet av tüfeği kartuşu

•           det 9mm Tabanca Mermisi

•           (9) adet şarjör

•           (7) Adet tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen gümüş sikke ele geçirildi.

Yapılan operasyonda kasten öldürme suçundan aranan bir şahıs yakalandı. Öte yandan aynı bölgede jandarma trafik timlerince icra edilen uygulamada; 71 bin 515 TL trafik para cezası uygulanmış ve (4) araç trafikten men edildi.

Gerçekleştirilen operasyonda 5 şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Otomotiv Sanayii Derneği, 2023 yılı verilerini açıkladı

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) 2023 yılına ilişkin verileri açıkladı. 2022 yılı verilerine göre toplam üretim yüzde 9 artarak 1 milyon 468 bin 393 adet olarak gerçekleşti.

Sıcak havalar ve iç talep artışı klima haberlerini de artırdı!

Medya Takip Merkezi (MTM) tarafından 10 bini aşkın kaynak üzerinden yapılan tarama sonuçlarına göre; sıcak havalar ve satışlardaki artış, klima haberlerini %13 oranında artırdı.

Başkan Mahmut Özyavuz’dan, 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Kafes-46 operasyonunda 3 organize suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa’da eş zamanlı olarak düzenlenen Kafes-46 operasyonlarından 3 ayrı suç örgütünün çökertildiğini bildirdi.