İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Hizmet Başkanları ile birlikte Hastane sağlık hizmet sunumu değerlendirmesi kapsamında Suruç Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak, Hastane Başhekimi Dr. Necmi Eşiyok dan Hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı. Vatandaşa sunulan Hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesine yönelik görüş alışverişinde bulundular
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz “Suruç Devlet hastanesi Güçlendirilmiş ilçe hastanemizdir. Vatandaşlarımızın Hastanelerimizde sunulan Sağlık hizmetinden tam kapasite ile faydalanabilmeleri için çalışmalarımız ve yerinde değerlendirmelerimiz aralıksız devam edecektir.
Bu kapsamda hastanemizin tüm bölümlerini inceledik. Toplam muayene verileri, Acil servise müracaat sayıları ve oranları, Acil serviste ki triajın güçlendirilmesi, evde sağlık hizmetleri, Ameliyathane, poliklinikler, Ketem, gebe okulu, Diyabet hemşireliği. Yoğun bakımlar, Depo, Ambarlar ve yataklı birimleri değerlendirdik. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü olarak Çalışmalarımız kalitemizi yükselterek halkın sağlık hizmetinden maksimum seviyede faydalanmalarını sağlamaktır. Biz tedavi için Hastaneye başvuran vatandaşlarımızın hastaneden memnun olarak ayrılmalarını önemsiyoruz. Yöneticilerimiz tarafından gerçekleştirilen sunum ve yapılan istişare ile daha nitelikli hizmet sunabilmek için bugüne kadar yapılan hizmetlere neler eklenebilir diye fikir alışverişinde bulunduk” dedi.
Solmaz, Sağlık tesislerinde çalışan personel ile bir araya gelerek dilek temennilerini dinledi. Tedavi gören hastaların da durumlar hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

1. ULUSLARARASI ŞANLIURFA KÜLTÜR VE TURİZM BULUŞMALARI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 1düzenlenen ‘’ 1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları’’ başladı. Yerli ve yabancı birçok firmanın katıldığı Kültür ve Turizm buluşmaları renkli görüntülere sahne oldu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa’nın Turizmde önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Diyarbakır’da Madde Bağımlılığı Danışmanlık ve Eğitim Merkezi kuruluyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, madde bağımlılığına dair toplumsal sorumluluk bilincini artırmak ve psikososyal destek sunmak amacıyla Madde Bağımlılığı Danışmanlık ve Eğitim Merkezi kuruyor.

Eyyübiye’de Dokuz Mahallede Sokak Yenileme Çalışması

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un girişimleriyle doğalgaz ulaştırılan ilçe merkezindeki dokuz mahallede sokak yenileme çalışmaları devam ediyor.

Viranşehir ‘de seyir halindeki araç yandı: İtfaiye müdahale etti

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi Yenişehir Mahallesi’nde akşam saatlerinde seyir halindeki bir araçta yangın çıktı.