Hilvan Belediyesi tarafından Muharrem ayı münasebetiyle Kadın Kültür Merkezinde Aşure etkinliği düzenlendi.

 

Hilvan Belediyesi tarafından kadınlara yönelik mesleki eğitim verilen Kadın Kültür Merkezinde Aşure etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın eşi Fatma Bayık, Hilvan İlçe Halk Eğitimi Merkezi eğitmen ve kursiyerleri ile Hilvan Belediyesi Kadın Kültür Merkezlerinde görevli eğitmenler katıldı.

 

Etkinlik sonrası yazılı bir açıklamada bulunan Hilvan Belediyesi Kadın Kültür Merkezi sorumlusu Funda Kaya; “Birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma ayı olan Muharrem ayı dolayısıyla Aşure etkinliği düzenledik. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinliğimiz dualarla devam etti ve eğitmen arkadaşlarımızla birlikte hazırladığımız aşureyi davetlilere dağıttık. Bu güzel etkinliğin düzenlenmesinde katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

XAUUSD analizi

Ons altında geri çekilme yaşanıyor. Bugün açıklanacak ABD enflasyon verisi altın yatırımcıları için önem arz edecek. Saat 15:30’da gelecek ABD enflasyon verisinin aylık bazda %0,2 ve yıllık bazda %3,3 artış göstermesi bekleniyor….

Instagram’ın erişim engeli kaldırıldı

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından sosyal medya platformu Instagram’a getirilen erişim engeli kaldırıldı.

Uzm. Dr. İbrahim Taka’dan Obezite Uyarısı: “Ölümlerin Büyük Kısmı Obezite Kaynaklı”

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Uzman Doktor İbrahim Taka, çağımızın en önemli halk sağlığı sorunlarından biri olan obeziteye karşı önemli uyarılarda bulundu.

Bakan Uraloğlu: Nissibi Köprüsü, bölge ulaşımını hızlandırdı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Nissibi Köprüsü’nün bölge ulaşımında önemli bir kolaylık sağladığını belirtti.