Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Eş Genel Başkanı ve Siirt Milletvekili Tuncer Bakırhan, HEDEP Grup Başkanvekili ve Antalya Milletvekili Hakkı Saruhan Oluç, HEDEP Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan ile İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkereleri Meclis Başkanlığı’na geldi.

Meclis Başkanlığı, milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin tezkereleri Anayasa Komisyonu ile Adalet Komisyonu üyelerinden oluşan Anayasa-Adalet Karma Komisyonu’na gönderdi.

(MA)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Coşkun: Urfa’da 3 Bin 300 Öğretmen Geliyor Ama Açık Hâlâ 10 Binlerde!

Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, 15 bin öğretmen atamasında Şanlıurfa’ya 3 bin 300’ü aşkın kontenjan ayrılmasının sevindirici olduğunu ancak ildeki öğretmen açığının hâlâ 10 binlere dayandığını söyledi.

Vali Şıldak duyurdu:74 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 74 şüpheliden 9’u tutuklandı.Ş

Hilvan Belediyesi’nden Çocuklara Eğlence Dolu Etkinlik

Hilvan Belediyesi Kırsal Gölcük Mahallesi’nde düzenlediği çocuk etkinliğiyle miniklerin yüzünü güldürdü.

Tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 24 yaralı

Tarım işçilerini taşıyan minibüsün takla atması sonucu meydana gelen kazada 24 kişi yaralandı.