Eğitim Fakültesi tarafından ‘Cumhuriyetin 100. Yılında Eğitim, Öğretim ve Öğretmen’ teması ile düzenlenen programda izleyiciler, sergi, sinevizyon gösterimi, müzik dinletisi ve panel ile unutulmaz bir gün yaşadılar.

Programa, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Denek, dekanlar, yüksekokul ile meslek yüksekokul müdürleri, akademisyenler, öğretmenler ve öğretmen adayları katıldı.

Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı akademisyenleri ve öğretmen adaylarının birlikte hazırladığı “Cumhuriyetin Renkleri” resim sergisinin gezilmesinin ardından konferans salonundaki programa geçildi.

Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk, şehit öğretmenler ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenler için bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okumasıyla başlayan program, Eğitim Fakültesinin tanıtım filmi ile devam etti.

Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans salonunda yapılan programda, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Denek ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Işık birer açış konuşması yaptılar.

Açış konuşmalarının ardından Öğretmenler Günü konulu sinevizyon gösterimi ve Atatürk’ün eğitimle ilgili sözleri, Eğitim Fakültesi Öğretmen adayları tarafından seslendirildi.

Programda, Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı tarafından Öğretmenler Günü mini konseri icra edildi. Akabinde Cumhuriyetin 100. Yılında Eğitim, Öğretim ve Öğretmen temalı panele geçildi.

Moderatörlüğünü Doç. Dr. Ramazan Atasoy’un yaptığı panelde, Prof. Dr. Hüseyin Kotaman, Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Çavuş Erdem, Dr. Öğr. Üyesi İrfan Arıkan birer sunum gerçekleştirdiler.

Program, teşekkür belgesi takdimi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Kaynak: HRÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Okullar, yeni haftaya şehitlere saygı duruşuyla başladı

Millî Eğitim Bakanlığının aldığı karar doğrultusunda, Pençe Kilit Harekât bölgesinde şehit olan askerleri anmak amacıyla ülke genelindeki tüm okullarda bayrak töreni öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Şanlıurfa’da Minik Öğrencilerden “Özgür Filistin’in Yanındayız” kampanyası

Şanlıurfa Haliliye İlçe Müftülüğüne bağlı  ‘’4-6 Yaş Çocuk Akademisi Kur’an Kursu’’ öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını Filistin’de saldırılara maruz kalan akranlarına gönderilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı Haliliye şubesine (TDV) bağışladı.

Dr. Öğr. Üyesi Yücesoy, Bebeklerde Hirschsprung Hastalığı’ na dikkat çekti

Harran Üniversitesi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı ve Yenidoğan Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Ebru Yücesoy Bağdiken, bebeklerde gelişebilecek Hirschsprung Hastalığı’ na dikkat çekerek erken yapılan müdahalelerin bebeklerin hayatını kurtaracağını söyledi.

Trendyol 1. Lig’de 31. haftanın maç programı

Trendyol 1. Lig’in 31. hafta müsabaka programı açıklandı.