Suruç ilçesine bağlı Demokrasi Mahallesi Yakamoz Sokak Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu yolunda yaşanan çamur sorunu, Suruç Belediyesi’nin iddialı “Suruç Kabuk Değiştirdi” ifadesine gölge düşürdü. İnsanların tepkisini çeken bu durum, okul yolunun içler acısı halini ortaya koydu.

WhatsApp ihbar hattımıza gelen bir ihbarla ortaya çıkan olay, Suruç Belediyesi aracının çamura saplanmış haliyle fotoğraf olarak paylaşıldı. Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Güneş’in reklamında bahsettiği “Suruç Kabuk Değiştirdi” ifadesiyle bu durumun çeliştiği açıkça görülmekte.

Demokrasi Mahallesi Yakamoz Sokak Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu yolu, çamurlu ve balçıklı bir halde bulunuyor. Suruç Belediyesi’nin iddia ettiği gibi kabuk değiştirdiği söylenemezken, okul yolunda yaşanan bu sorun, vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor.

Bu durum, Suruç Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların yetersiz olduğunu gösteriyor. Okul yolunun bu şekilde olması, öğrencilerin güvenliğini tehlikeye atabilecek bir durum olarak değerlendirilebilir. Ayrıca, Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Güneş’in “Suruç Kabuk Değiştirdi” ifadesi, bu çamur sorunuyla birlikte gerçeklikten uzak bir hal alıyor.

Suruç Belediyesi’nin daha etkili ve kalıcı çözümler üretmesi, ilçenin gerçek anlamda kabuk değiştirdiğini göstermesi için önemlidir. Aksi takdirde, vatandaşlar ve öğrenciler, Suruç Belediyesi’nin iddialı söylemlerine inanmaktan ziyade gerçek eylemleri ve hizmetlerini görmek istiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Cizre Devlet Hastanesi’ndeki olaya ilişkin 3 kişi tutuklandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cizre Devlet Hastanesi’nde herhangi bir sağlık çalışanına yönelik olmayan, hastaneye gelen iki grup arasında vuku bulan kasten yaralama ve aynı zamanda kamu malına zarar verme olayı sebebiyle 3 kişinin tutuklandığını açıkladı.

Bilim insanları binlerce kişiyi etkileyebilecek genetik bir bozukluğu ortaya çıkardı

Stockholm, 12 Temmuz (Hibya) Bilim insanları dünya çapında binlerce kişiyi etkileyebilecek genetik bir bozukluğu ortaya çıkardı.

Dicle elektrik Harran üniversitesi öğrencilerine kapılarını açtı

Harran Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Elektrik ve Enerji Bölümü öğrencileri, Öğretim Görevlisi Cihan Ayhancı’nın danışmanlığında Dicle Elektrik Şanlıurfa İl Müdürlüğü’ne teknik bir gezi düzenledi. Dicle Elektrik Şanlıurfa İl Müdürü Naci Obut’un ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, öğrencilere iş hayatını yakından görme ve sektör hakkında detaylı bilgi edinme fırsatı sundu.

Manisa’da orman yangını

Manisa’nın Salihli ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale devam ediyor.