HALİLİYE BELEDİYESİNDEN OKUL KANTİNLERİNE SIKI DENETİM

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, öğrencilerin sağlığını korumaya yönelik okul kantinlerinde yaptığı denetimle satışı yapılan ürünlerin son kullanma tarihlerinin kontrollerini sağladı.

Zabıta Müdürlüğü, “Huzurun ve Güvenin Kalbi Haliliye” sloganıyla halk sağlığını korumaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla vatandaşların sağlığı için denetimlerini sürdüren ekipler, ilçe sınırlarındaki okul kantinlerini periyodik olarak denetlemeye devam ediyor. Geleceğin teminatı olan öğrencilerin sağlığına önem veren zabıta ekipleri, yaptığı denetim ile okul kantinlerinde hijyen ve ürünlerin son kullanma tarihi kontrollerini sağladı. Öğrencilerin sağlığı için zararlı olan ürünlerin satışının yapılıp yapılmadığını da kontrol eden ekipler, kantin işletmecilerine hatırlatma yaparak, kurallara uyulması gerektiğini hatırlattı. Denetim esnasında herhangi bir olumsuzluğa rastlamayan zabıta ekipleri, kurallara riayet eden kantin işletmecilerine teşekkür ederek, denetimlerin devam edeceğini belirtti.

Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise gençlerin ve vatandaşların karşılaştıkları olumsuzlukları “444 22 63” numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezine bildirmeleri halinde, anında denetimlerin yapılacağı ifade edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

TCMB faiz kararı bugün açıklanacak

İnfo Yatırım, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) faiz kararının 25 Temmuz’dan bugüne çekildiğini bildirdi.

3 ilde tefecilik operasyonu: 7 tutuklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 3 ilde tefecilik yapan organize suç örgütüne karşı düzenlenen operasyonlarda 7 şahısın tutuklandığını açıkladı.

Eyyübiye Zabıta Ekipleri Tüm Şehrin Sağlığını Koruyor

Şanlıurfa geneline satış ve dağıtım yapan işletmelerin yer aldığı Gıda İmalatçılar Sitesi’nde rutin denetimlerine devam eden Eyyübiye Belediyesi Zabıta ekipleri, bir işyerinin depolarında çok büyük miktarda bozuk peynir ve yumurta bulunduğunu tespit etti. Bozuk ürünler şehir çöplüğünde imha edilirken, işletme sorumluları hakkında yasal işlem uygulandı.

YENİLEME – TÜİK – Tüketici fiyatları Ekim’de yüzde 2,55, yıllık enflasyon 32,87

Tüketici fiyat endeksi (TÜFE), Ekim’de aylık bazda yüzde 2,55, yıllık bazda enflasyon yüzde 32,87 yükseldi.