Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde, Ertuğrul Gazi Mahallesi’ndeki sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tek taraflı ve sıkışmalı bir trafik kazası yaşandı. Kazada bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre,Ertuğrul Gazi Mahallesi’ndeki K4 Kavşağında meydana geldi. Halil Yakışma idaresindeki 09 LR 051 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan araç, kaldırıma çarptı. Bu çarpmanın ardından araç takla attı ve ters bir şekilde devrildi. Araç içerisinde sıkışan sürücü Halil Yakışma, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kazanın ardından olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücüye ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla Mehmet Akif İnan eğitim ve araştırma Hastanesi’ ne nakledildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne 10 bin 102 kadro ihdas edildi

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne Kadro İhdas Edilmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Resmi Gazete’de yayımlandı.

İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, kentte yürütülen tanıtım çalışmaları ve turizmdeki gelişmeler ele alındı.

VALİ HASAN ŞILDAK’IN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

Sağlık, insanların sahip olabileceği en değerli hazinedir. Bu yüzden sağlığımızı korumak için bu kutsal görevi büyük bir özveriyle yerine getiren hekimlerimiz ve bütün sağlık çalışanlarımız, toplumumuzun en önemli yapı taşlarından biridir.

 Başkan Beyazgül, “ muhtarlarımızla koordineli çalışmak çok önemli”

Başkan Beyazgül muhtarlık ziyaretleri kapsamında muhtarlıklara gelen vatandaşların da taleplerini dinleyerek onlarla yakından ilgilendi.