Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki asfalt, sathi kaplama, stabilize yol, kilitli beton parke döşeme ve yol açma çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettiriyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını periyodik olarak sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandan ilçenin yol ağını genişletiyor bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarımı çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor. Bu kapsamda; merkez mahallelerde çalışmalarını özverili bir şekilde yürüten ekipler, Devteyşti, Ahmet Yesevi ve Süleymaniye Mahallelerinde konforlu yolları hizmete sunuyor. Uzun süreli kullanım ile deforme olmuş yolları onaran fen işleri ekipleri, kilitli beton parke taşıyla sokakları güzelleştiriyor. Mahalle sakinlerinden tam not alan üstyapı çalışmaları ile tamamlanan yeni yollar konforu artırıyor.

Öte yandan, Fen İşleri Müdürlüğü’nün merkez ve kırsal mahallerde periyodik olarak üstyapı çalışmaları devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Kasaptaşı Gençleri Öncü Olmaya Devam Ediyor

Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Gençlik ve Spor Müdürlüğü yapamadığı Kasaptaşı gençleri yapıyor.

81 ilde eş zamanlı ‘Çengel-4’ operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kaçak/sahte alkollü içki ticaretinin engellenmesine yönelik 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Çengel-4’ operasyonlarında 189 şahsa adli işlem yapıldığını açıkladı.

Merkez Bankası’ndan rekor zarar!

Merkez Bankası 2023 yılında 818,2 milyar TL zarar etti.

Futbolda liglerin başlama tarihi belli oldu

SÜMEYYE YALÇIN13.12.2023 HİBYA Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, daha önce süresiz ertelediklerini açıkladıkları tüm liglerin 19 Aralık Salı günü yeniden başlayacağını duyurdu.