Şanlıurfa’da 5 yıllık görev süresinin ardından emekliye ayrılan İl Müftüsü Ramazan Tolan için düzenlenen veda programı, teşekkür ve temennilerin yanı sıra kamuoyunda farklı değerlendirmeleri de beraberinde getirdi.

Şanlıurfa’da görev süresinin dolması dolayısıyla emekliye ayrılan İl Müftüsü Ramazan Tolan için “ Bir Ömür… İlme, İrşada ve İnsanlığa Adanmış Bir Hayat” temasıyla “Veda – Vefa Gecesi” düzenlendi. İl Müftülüğü personeli tarafından organize edilen programa kurum çalışanları katıldı.

Programda konuşan Tolan, görev yaptığı 5 yıl boyunca yürütülen dini, sosyal ve eğitim faaliyetlerine değinerek birlikte çalıştığı personele teşekkür etti. Görev süresi boyunca birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini ifade eden Tolan, Şanlıurfa’da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek helallik istedi.

Mesai arkadaşları da Tolan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek emeklilik hayatında sağlık, huzur ve mutluluk temennilerini dile getirdi. Program, hediye takdimi ve toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Öte yandan, Tolan’ın görev süresi kentte farklı değerlendirmelere de konu oldu. Bazı kesimler, özellikle toplumsal ve güncel sorunlar karşısında daha görünür ve yönlendirici bir rol üstlenilmesi gerektiğini dile getirirken, görev süresinin daha çok rutin hizmetlerle sınırlı kaldığı yönünde görüşler paylaşıldı. Bu çerçevede, kamu görevlerinde yalnızca idari faaliyetlerin değil, toplumla kurulan iletişimin ve rehberlik rolünün de önemine dikkat çekiliyor.

Kamuoyunda yapılan bu değerlendirmeler, benzer görevlerde bulunan yöneticilerin sadece kurumsal sorumluluklarla değil, aynı zamanda toplumsal beklentilerle de yakından ilişki içinde olması gerektiğini bir kez daha gündeme taşıdı.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da Organ Bağışı İçin Güç Birliği: Beyin Ölümü ve Organ Nakli Sempozyumu Yoğun İlgi Gördü

Şanlıurfa’da Organ Bağışı İçin Güç Birliği: Beyin Ölümü ve Organ Nakli Sempozyumu Yoğun İlgi Gördü

Eyyübiyeli Sporcu Türkiye ve Dünya Şampiyonluğu Yolunda

Eyyübiye Belediyesi AK Evler Spor Salonları’nda yetişerek, 2017 yılından bu yana üç kez Türkiye şampiyonu olmanın yanında Avrupa ve Balkan şampiyonalarında önemli dereceler elde eden Savaş Öğüş, Manisa’da gerçekleştirilen şampiyonada tüm rakiplerini yenerek birinci oldu.

Balıkesir’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığına Avukat Muharrem Tiler Atandı

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nde Şanlıurfa İl Başkanlığı görevine genç, dinamik ve kentin sorunlarını yakından bilen bir isim getirildi. Genel Başkan Ali Babacan’ın takdirleriyle, Şanlıurfa İl Başkanlığı görevine Avukat Muharrem Tiler atandı.