ABD Merkez Bankası (Fed) Eylül toplantısında faiz oranını değiştirmedi. Banka politika faizini yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu.

Fed’den yapılan açıklamada, faiz oranının sabit tutulması kararının oy birliğiyle alındığı belirtildi. Açıklamada, Federal Açık Piyasa Komitesi’nin (FOMC) maksimum istihdam ve uzun vadede yüzde 2 oranında enflasyon hedeflediği belirtilerek, bu hedeflerin desteklenmesi amacıyla federal fon oranının yüzde 5,25-5,50 aralığında tutulmasına karar verildiği aktarıldı.

(MA)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfalı sporcudan Ju Jitsu’da Türkiye 3’üncülüğü

Şanlıurfalı sporcu Muhammed Tarık Dolap, Anadolu Yıldızlar Mini Ligi Türkiye Şampiyonası’nda 3’üncü olarak, bronz madalyanın sahibi oldu.

Adana Demirspor: 0 – Trabzonspor: 1

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 32. hafta maçında Adana Demirspor’u 1-0 mağlup etti.

BOZOVA SPOR EVİNDE ŞOV YAPTI: 7–1

Bozova, bu hafta futbol coşkusunu doyasıya yaşadı. Kendi sahasında Ceylanpınar Demir Spor’u konuk eden Bozova Spor, rakibini 7–1 gibi farklı bir skorla geçerek hem taraftarına güzel bir galibiyet armağan etti hem de liderlik koltuğuna yerleşti.

CHP’Lİ Başkan Karadağ ‘dan DSİ’ye tepki!

CHP İl başkanı Ferhat Karadağ’dan DSİ’ ye,sulama ücretlerine indirim süresi tepkisi!