Yeşil alan üretmek kadar korumanın da önemini bilen Eyyübiye Belediyesi, ilçe genelindeki parklarda bakım, onarım, budama ve peyzaj çalışmalarına devam ediyor.

Kavurucu yaz sıcaklarında halkın nefes aldığı nezih mekânlar oluşturmaya ve mevcut mekanların korunmasına yönelik çalışmalara büyük önem veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatları doğrultusunda, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri sahadaki çalışmalarını sürdürüyor.

Mahalle Muhtarları nezaretinde, vatandaşların da talepleri dikkate alınarak yapılan düzenlemeler kapsamında parklardaki kamelyalar, piknik masaları, banklar ve aydınlatma sistemlerinin bakımları yapılıyor.

Budama çalışmalarının da büyük bir ekiple devam ettiği Eyyübiye parkları, mevsim çiçekleriyle de rengarenk hale geliyor.

Mahallelerinde devam eden park bakım, onarım ve budama çalışmalarına nezaret eden Eyyübiye Mahalle Muhtarı Ömer Diş, hizmetlerden memnun olduklarını belirterek, budama çalışmalarının erken başlamasının çok iyi olduğunu ifade etti.

Başkan Mehmet Kuş’a mahalle sakinleri adına teşekkür eden Muhtar Diş, yeni dönemde de aday olmasını istediklerini dile getirerek, “İnşallah başkanımız tekrar seçilir ve mahallemize istediğimiz yeni parkları da yine kendisi yapar” dedi.

–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Haliliye Belediyesi ile gençler “Şampiyonluk” hayallerine hazırlanıyor

Haliliye Belediyesi’nin gençlerin hizmetine sunduğu spor kurslarından faydalanan öğrenciler, tekvando ve judo eğitimleriyle şampiyonalara hazırlanıyor.

Merkez Bankası Başkan Yardımcılıklarına Yeni Atamalar

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkan Yardımcılıklarına Fatma Özkul ve Gazi İshak Kara atandı.

ŞUTSO Başkanı Yetim’den 100. Yıl mesajı

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

4. GÖBEKLİTEPE ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ ÖDÜL TÖRENİYLE SONA ERDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Göbeklitepe Kültür Sanat Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Göbeklitepe Uluslararası Film Festivali, düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. Dört gün boyunca çeşitli etkinlikler ve film gösterimleriyle sinemaseverleri ağırlayan festival, final gününde gerçekleştirilen ödül töreniyle izleyicilere unutulmaz bir veda yaşattı.