Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, Eyyübiyeliler tarafından büyük ilgi görüyor. Ekinci’nin seçim irtibat bürolarına her gün yüzlerce kişi katılıyor.

Eyyübiyeliler, Mehmet Ekinci’nin samimi ve çözüm odaklı yaklaşımından ve Eyyübiye için hazırladığı projelerden dolayı büyük bir memnuniyet duyuyor. Ekinci’nin seçim irtibat büroların da her akşam iftar sonrası coşkulu bir atmosfer hakim oluyor ve Eyyübiyeliler, Ekinci’ye sloganlar atarak desteklerini gösteriyorlar.
Mehmet Ekinci, yaptığı açıklamada, Eyyübiyelilerin ilgisinden ve sevgisinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Ekinci, “Eyyübiyeliler değişim istiyor, Eyyübiye’nin yeniden kalkınmasını istiyor. Biz de bu değişimin ve kalkınmanın öncüsü olmak için buradayız. Eyyübiye’yi birlikte yeniden inşa edeceğiz” dedi.
Ekinci’nin seçim çalışmaları hızla devam ediyor. Ekinci, önümüzdeki günlerde de Eyyübiye’nin tüm mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Lahbib: Gazze için önerilen yeni yardım modeli kabul edilemez

Brüksel, 20 Mayıs (Hibya) – Avrupa Birliği (AB) Eşitlik, Hazırlık ve Kriz Yönetiminden Sorumlu Komisyon Üyesi Hadja Lahbib, AB’nin, 23 uluslararası ortakla birlikte, İsrail’in Gazze’ye tam insani yardım erişimini derhal yeniden başlatmasını talep ettiğini açıkladı.

Şanlıurfa ‘da silahlı saldırı:1 ölü

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan kişi, hayatını kaybetti.

A.E. Şanlıurfaspor: 0 – Erzurumspor FK: 0

Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında Astor Enerji Şanlıurfaspor, konuk ettiği Erzurumspor ile golsüz berabere kaldı.

Amedspor, Sivasspor’u 4-2 mağlup etti

TFF 1. Lig’de mücadele eden Amedspor, karşılaşmada Sivasspor’u 4-2 yenerek galibiyet elde etti.