Merkezi Diyarbakır’da bulunan DOGÜNSİFED Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, komşu kent Şanlıurfa’ya çıkarma yaptı.

Doğu ve Güneydoğu Sanayici ve İş insanları Dernekleri Federasyonu (DOGÜNSİFED) Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri komşu kent Şanlıurfa’da iş çevreleri ile bir araya geldi.

DOGÜNSİFED Başkanı Devrim Türk’ün başkanlık yaptığı DOGÜNSİFED heyeti, önce Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yetim ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Heyet, daha sonra Şanlıurfa’da bulunan üye derneklerini ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

DOGÜNSİFED’in, TÜRKKONFED’te temsiliyetinin daha güçlü olması için Şanlıurfa’da DOGÜNSİFED’e 2 derneğin daha üye başvurusu alındı.  Görüşmelerde, Diyarbakır ve Şanlıurfa’daki iş insanlarının ve girişimcilerin sorunları ve çözüm önerileri ele alındı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Gündoğan Mahallesi’nde Asfalt Çalışmaları Sona Doğru

Viranşehir Belediyesi, kentin yol sorunlarını çözmek için yürüttüğü çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İstanbul Valiliğinden kuvvetli buz olaylarına karşı uyarı yapıldı

İstanbul Valiliği, yarından itibaren beklenen kuvvetli buz ve don olaylarına ilişkin vatandaşları uyardı.

Bozova Yaylak Hayvan Pazarı Yeniden Hizmete Açılıyor

Bozova Belediyesi, şap hastalığı riskine karşı bir süredir kapalı olan Yaylak Hayvan Pazarı’nın 8 Şubat Cumartesi günü yeniden hizmete açılacağını duyurdu.

Eyyüpoğlu Duyurdu: Cumhurbaşkanı Talimatıyla Enerji Verildi

Şanlıurfa’da sulama birliklerine yönelik yaşanan elektrik kesintisi sorunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla çözüme kavuşturuldu.