ŞANLIURFA (RHA) – DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Av. Muharrem Tiler, 10 Temmuz Dünya Hukuk Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda hukukun üstünlüğü, adalet ve insan haklarının demokratik toplumların temel taşı olduğunu vurguladı.
Başkan Tiler, hukuk devletinin yalnızca yasal düzenlemelerden ibaret olmadığını, aynı zamanda adaletin tarafsız ve eşit şekilde uygulanmasıyla anlam kazandığını ifade etti. Hukukun herkes için güvence olduğunu belirten Tiler, toplumsal barışın ve demokrasinin ancak hukukun üstünlüğü ilkesine bağlı kalınmasıyla korunabileceğini söyledi.
Tiler, mesajında, “Adaletin güçlüden değil, haktan yana olduğu bir düzen hepimizin ortak hedefidir. Hukukun üstünlüğünün hâkim olduğu, temel hak ve özgürlüklerin güvence altına alındığı bir Türkiye için mücadelemizi sürdüreceğiz.” ifadelerine yer verdi.
10 Temmuz Dünya Hukuk Günü’nü kutlayan DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Av. Muharrem Tiler, tüm hukukçuların ve vatandaşların Dünya Hukuk Günü’nü tebrik ederek, adaletin egemen olduğu bir gelecek temennisinde bulundu.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

CHP’li Tanal ‘dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

CHP’li vekil Mahmut Tanal, kadın hakları konusunda durumun her geçen gün daha da kötüye gittiğini vurgulayarak, İstanbul Sözleşmesi gibi kadınları koruyan hukuki kazanımların iktidar tarafından ortadan kaldırıldığını belirtti.

Gazeteciler Yazmıyor Ama Neden?

Şanlıurfa’da bir sorun yaşandığında en kolay adres bellidir: Basın.

Limon ithalatında gümrük vergisi yeniden düzenlendi

Ticaret Bakanlığı, limon ithalatında gümrük vergisini yeniden düzenlediğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 siyasi partinin genel başkanıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 siyasi partinin genel başkanıyla görüşerek Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.