Bakan Yumaklı, verimli geçen 2023-2024 balıkçılık sezonunun sona erdiğini belirterek, ”Denizlerimizin bereketini vatandaşlarımızla buluşturan balıkçılarımızın ve reislerimizin ellerine sağlık.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Tarımsal girdi fiyat endeksi, Temmuz 2023

Tarım-GFE’de, 2023 yılı Temmuz ayında bir önceki aya göre %6,56, bir önceki yılın Aralık ayına göre %21,29, bir önceki yılın aynı ayına göre %34,32 ve on iki aylık ortalamalara göre %69,23 artış gerçekleşti.

En Büyük Engel Sevgisizliktir !

Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Eyyübiye Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Emine Demirkol Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Yavuz Selim Özel Eğitim Anaokulu koordinasyonunda planlanan 10-16 Mayıs “Engelliler Haftası”  il milli eğitim müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen programla büyük bir coşku ile kutlandı.

DEVA Partisi ‘nden Cumhur ittifakına destek rozeti Başkan Beyazgül taktı

Deva Partisi önceki dönem İl Başkanı İbrahim Halil Aydın ve beraberindeki heyet AK Parti’ye katılarak Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e destek verecek.

Vali Şıldak Ögem’de İncelemelerde Bulundu

Vali Hasan Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Öğretmen Gelişim ve Eğitim Merkezini ziyaret etti.