MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısını desteklediğini ve takdir ettiğini belirten Davutoğlu, açıklamasında “Günlerdir algı yönetimi ve provokatif çıkışlar ile Gazze’de yaşanan katliamı perdelemeye çalışanlara rağmen, bu insanlık suçuna dur demek adına atılan her adımı ve yapılan her çağrıyı desteklediğimiz gibi; Sayın Devlet Bahçeli’nin Gazze ve Filistinli kardeşlerimiz için dile getirdiği ifadeleri de takdirle karşılıyor, destekliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfaspor’da Ciddi Kriz!

Şanlıurfaspor’da Kriz: Futbolcular ve Teknik Direktör Maça Çıkmama Kararı Aldı

EYYÜBİYE’DE KADINLAR ÜRETİYOR, ÖĞRENİYOR, GÜÇLENİYOR

Eyyübiye Belediyesi’nin kadınlara yönelik hizmet alanlarından biri olan Yenice Kadın Destek Merkezi, her yaştan kadının meslek öğrenip sosyalleştiği bir eğitim yuvası haline geldi. Merkezde biçki-dikiş, kuaförlük, el sanatları, okuma-yazma ve Kur’an kursları yoğun ilgi görürken, annelerin kurslara rahatça katılabilmesi için çocuklar için ücretsiz kreş hizmeti de sunuluyor.

Başkan Baydilli Seyrantepe seçim ofisinde vatandaşlarla buluştu

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Seyrantepe’de bulunan seçim irtibat ofisinde vatandaşlarla bir araya gelerek ilçede yapılan hizmetleri anlatıp hizmet istikrarı için desteklerini istedi.

Arabuluculuk ile 3 milyon 830 bin 372 dosya çözüme kavuşturuldu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, arabuluculuk ile bugüne kadar; 5 milyon 956 bin 797 dosyanın, 3 milyon 830 bin 372’sinin anlaşma ile çözüme kavuşturulduğunu duyurdu.