Bakan Koca, Cizre Devlet Hastanesi’nde herhangi bir sağlık çalışanına yönelik olmayan, hastaneye gelen iki grup arasında vuku bulan kasten yaralama ve aynı zamanda kamu malına zarar verme olayı sebebiyle 3 kişinin tutuklandığını belirterek, şunları kaydetti:

“Diğer şüpheliler hakkında adli kontrol kararı verilmiş olup, Cizre Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmaya devam etmektedir. Bir sağlık çalışanını hedef almasa da, sağlık kurumunda meydana gelen her şiddet olayını sağlıkta şiddet kapsamında değerlendiriyoruz. Bundan şüphe duyulmasın.”

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Önen’den Zafer Bayramı mesajı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen’den Zafer Bayramı mesajı;“Malazgirt’te açtıkları kapıyı, Söğüt’te diktikleri çınarla yedi iklim, üç kıtaya yayan kahramanlara layık olmak için gece gündüz çalışıyoruz”

MGM ülke genelinde kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı yaptı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 19 Eylül 2025 Cuma günü, ülke genelinde kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı yaptı.

İlaçlama Ekipleri Gece Mesaisini Muhtarlarla Koordineli Yürütüyor

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent genelinde vektörle mücadelesini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Gece geç saatlere kadar mahalle sokak ve caddeler ilaçlanarak vatandaşların evlerinde ve balkonlarında rahat bir şekilde oturmaları sağlanıyor.

Büyükşehir Belediyesi, Kitap Kafe ile Gençlere Eğitim Desteği Sunuyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin kültürel ve sosyal yaşamına katkı sağlamak amacıyla açılan Kitap Kafe, Süleymaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini konuk etti.