İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Özgür Özel’e başarılar diyerek mesajında, “Partimizin Genel Başkanı seçilen Sayın Özgür Özel’e yeni görevinde başarılar diliyor, partimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Cumhuriyet Halk Partimize ömründen yıllar veren, hak, hukuk ve adalet için en ön safta yürüyen Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun demokrasi için adalet için Cumhuriyet için verdiği mücadeleye minnettarız. Cumhuriyetimizin 2. yüzyılında da köklü geçmişinden güç alan bir Cumhuriyet Halk Partisi’nde yılmadan, yorulmadan ülkemizin geleceği için çalışacağız.” ifadelerine yer verdi.

Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, göreve seçilen Özgür Özel’i kutlayarak başarılar diledi.

Kılıçdaroğlu mesajında, “Büyük Önderimiz Atatürk’ün emanetini, bugüne kadar onurla taşıdım. Ve bugün, kurultay delegelerimizin verdiği kararla, Genel Başkanlık görevine veda ediyorum. Bugüne kadar mücadelemize omuz veren herkese teşekkür ederim. Genel Başkanlık görevine seçilen yeni Genel Başkanımız Özgür Özel’i kutluyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Kongrede yeni Genel Başkan seçilen Özgür Özel’i tebrik eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mesajında şunları kaydetti:

“Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kongresi’nde Genel Başkan seçilen Sayın Özgür Özel’i tebrik ediyor, kongrenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Değişim sırası Türkiye’de.”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş mesajıda “CHP 38. Olağan Kurultayında Genel Başkanlığa seçilen Sayın Özgür Özel’i kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 38. Olağan Kurultayında Genel Başkan seçilen Sayın Özgür Özel’i kutlayan CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, “Ülkemize bir demokrasi şöleni yaşatan bütün delege ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Türkiye’nin kurucu gücü Cumhuriyet Halk Partisi halkın umudu, ülkemizin değişim lokomotifi olacaktır. Hayırlı olsun” sözlerine yer verdi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

TÜİK – Su ürünleri üretimi 2023 yılında yüzde 18,6 arttı

İstanbul, 4 Haziran (Hibya) Su ürünleri üretimi 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 18,6 artarak 1 milyon 7 bin 921 tona yükseldi.

Kayyım atanan belediye sayısı 13’e çıktı

31 Mart yerel seçimlerinden bu yana 13 belediyeye kayyım atandı.

Balıklıgöl ve Çevresindeki Esnafa 10 Günlük Süre

Şanlıurfa’nın simgesi Balıklıgöl’de yürütülen projeler kapsamında çevre düzenleme ve iyileştirme çalışmaları hızla devam ediyor. Yetkililer, tarihi alanın turizmde hak ettiği değeri kazanması ve ziyaretçilere daha temiz, düzenli bir ortam sunulması amacıyla kapsamlı bir planlama yapıldığını açıkladı.

Tanal, Şanlıurfalı çiftçiler mağdurken Suriye’ye ücretsiz elektrik verilmesini eleştirdi

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye’nin Suriye’ye elektrik hattı çekerek ücretsiz elektrik sağladığına dikkat çekti. Ancak, bu süreçte Şanlıurfa’ya bağlı ilçelerde ve kırsal mahallelerde yaşanan sürekli elektrik kesintilerine vurgu yaptı. Tanal, bu durumun Şanlıurfalıları mağdur ettiğini ifade etti.