ŞANLIURFA  – Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde belediyeye ait sulama aracıyla kaydedilen görüntüler, kamuoyunda dikkat çekti. İlçenin en işlek noktalarından biri olan Atatürk Caddesi’nde bir esnafın, belediyeye ait sulama aracındaki hortumu kullanarak iş yerinin önünü yıkadığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İddiaya göre olay, Bozova Belediyesi ekiplerinin cadde üzerinde sulama çalışması yaptığı sırada yaşandı. Görüntülerde, belediyeye ait sulama aracının durduğu noktada bir esnafın hortumu kullanarak kendi iş yerinin önünü temizlediği görülüyor.

Söz konusu görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından çok sayıda vatandaş, “Belediyenin işini esnaf mı üstlendi?” sorusunu gündeme taşıdı. Bazı vatandaşlar, belediyeye ait araç ve ekipmanların kullanım şekline ilişkin açıklama yapılmasını isterken, bazıları ise yaşanan olayın belediye personelinin bilgisi ve gözetiminde gerçekleşip gerçekleşmediğinin netleştirilmesi gerektiğini ifade etti.

Öte yandan görüntülerin hangi kapsamda ve ne amaçla gerçekleştiğine ilişkin Bozova Belediyesi tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Olayın detaylarının yapılacak açıklamayla netlik kazanması bekleniyor.

Kamu hizmetlerinde kullanılan araç ve ekipmanların kullanımına ilişkin tartışmaları yeniden gündeme taşıyan olayla ilgili Bozova Belediyesi’nin açıklaması merakla bekleniyor.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Başkan Canpolat’tan 15 Temmuz Mesajı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 15 Temmuz Dayanışma ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Milletimizin; birlik ve beraberlik içerisinde darbeye karşı cansiperane duruşu, tankları hareket dahi ettirmemesi, dünyaya verilen en güzel mesajdır” dedi.

Marmara’nın doğusu için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara’nın doğusu için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Viranşehir’de Sağanak Yağış ve Fırtına Kameralara Yansıdı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde aniden bastıran sağanak yağış ve fırtına, tarım alanlarında su baskınlarına neden oldu.

Büyükşehir Belediyespor Torgut’la Şampiyonluğa Hazırlanıyor

Şanlıurfa Süper Amatör Lig’de mücadele eden Şanlıurfa Belediyespor Başkanlığı’na kent ahalisinin yakından tanıdığı bir isim olan Cenap Torgut getirildi. Turuncu beyazlar Kulüp Başkanı Cenap Torgut ile yeniden şampiyonluğa hazırlanıyor.