( RHA Ajans/RHA)-Bingöl’de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığından yapılan açıklamada, Riçhter ölçeğine göre saat 04.55’de merkez üssü Bingöl’ün Karlıova ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Zeminden 7.43 kilometre derinlikte olan deprem, Bingöl ve çevre illerden de hissedildi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk olmadığı öğrenildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Bingöl Valiliği’nden deprem ile ilgili yapılan açıklama şöyle;”Saat 04.55’te Merkezi Karlıova olan 4.3 büyüklüğünde bir deprem yaşadık. İlk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybı söz konusu olmamıştır. Allah milletimizi her türlü afetten muhafaza etsin.” ifadeleri yer aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Alanyaspor: 1 – Galatasaray: 2

İstanbul, 9 Mart (Hibya) Galatasaray, Trendyol Süper Lig 27. haftasında Alanyaspor’u 2-1 mağlup etti.

İsrail Hava Kuvvetleri, Kızıldeniz’den İsrail’e ilerleyen hava hedefini önledi

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Tümamiral Daniel Hagari, İsrail Hava Kuvvetlerine ait bir savaş uçağının, Kızıldeniz bölgesinden İsrail topraklarına doğru ilerleyen bir düşman hava hedefini önlediğini bildirdi.

Mecliste ilçedeki fırınlarla ilgili önemli kararlar alındı

Karaköprü Belediyesi Meclisi Ağustos ayı toplantısını gerçekleştirirken, mecliste ilçedeki fırınlarla ilgili önemli kararlar alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 siyasi partinin genel başkanıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 siyasi partinin genel başkanıyla görüşerek Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.