BAŞKAN BEYAZGÜL, “ŞANLIURFA’NIN HİZMETKÂRI OLDUK”

31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala Şanlıurfa’da vatandaşların AK Adaylara teveccühü katlanarak artarken Başkan Beyazgül’ün, Emniyet Caddesi üzerindeki seçim irtibat bürosu vatandaşların akınına uğruyor. Her gün binlerce vatandaş gelerek, Cumhur ittifakına, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e destek veriyor.

Yaptığı hizmet, yatırım ve Şanlıurfa’ya kazandırdığı projelerle, şehre ve vatandaşa gönülden yaklaşımı her kesimi saran ve sorunlarıyla hemhal olan bir anlayışla yüzlerce eseri kente kazandıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün seçim irtibat ofisi her akşam binlerce vatandaşın akınına uğruyor.

Sadece sözün değil, eserlerin, hizmet belediyeciliğinin konuşulduğu seçim irtibat bürosu her yaştan vatandaşın ilgisini çekerken seçim bürosunu ziyaret edenler Başkan Beyazgül’e sevgi gösterilerinde bulunarak “Dik Dur Eğilme Şanlıurfa Seninle” Ne Kırmızı Gül Ne Kara Gül Sadece Beyazgül” “ Şanlıurfa Burada Başkanının Yanında” sloganlarıyla Başkan Beyazgül’e destek verdiler.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ŞANLIURFA’NIN HER KÖŞESİNDE BİR ESERİMİZ VAR”

Seçim bürosunu dolduran vatandaşlara hitap eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, “Şanlıurfa’ya yeni gelenler var. Onlar daha Şanlıurfa’yı tanımıyorlar bilmiyorlar. Bugüne kadar ne bir fakir fukara garibanın sofrasına oturmuşlar. Ne fırınından ekmek almışlar, ne bir çayını içmişler. Desinler ki Şanlıurfa’da taş üstüne taş koyduk. Ama koymadılar. Şimdi dönüp Şanlıurfa’ya baktığımız zaman Şanlıurfa ışıl ışıl oldu. Şanlıurfa ışıklandırmalarıyla adeta bir gelin gibi süslendi. Kızılkoyun Nekropol Alanı ışıl ışıl oldu. Her yerde bir güzellik her yerde bir eserimiz var. Mazlumun yanında, anaların duasında, halkın kalbinde olarak Şanlıurfa’nın hizmetkârı olduk. Şehrin merkezinde, kalbinde bıçak gibi saplanan alanları kamulaştırdık ve masalımsı park ve bahçeler açtık. Açtığımız bu yerleri de halka, vatandaşımıza verdik. Onların hizmetine sunduk. Birine bir köşede bir kulübe vererek peşkeş çekmedik. Asfalt plentimizle asfaltı kendimiz yapıyoruz. Araç filomuza kazandırdığımız konkasörlerimzle bazalt taşını adeta dağları delerek biz üretiyoruz. Stabilize malzememizi kendimiz üretiyoruz. Çiçeğimizi kurmuş olduğumuz seralarda biz üretiyoruz. Gübreyi de yine kendimiz üretiyoruz. Tüm bu saydıklarımızda elde ettiğimiz tasarruf sayesinde de vatandaşlarımız için kurmuş olduğumuz Halk Ekmek Fabrikasında ürettiğimiz ekmeklerimizi 3,5 TL’den halkımıza sunuyoruz. Çocuklarımız için kurduğumuz dijital sinema salonu ise tamamen ücretsiz. Seçim ofisine şeref verdiğiniz için AK Davanın yanında durduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa STK ‘larından Gazze’ye 14 Tır insani yardım

Şanlıurfa’dan Gazze’ye İyilik Elçileri: 14 Tır Yardım Yola Çıkıyor.

Bakan Işıkhan: 15 ilacı daha geri ödeme listesine aldık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kanser hastalığıyla mücadelede kullanılan ilaçlar başta olmak üzere 15 ilacı daha geri ödeme listesine aldıklarını bildirdi.

Harran Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftası Coşkuyla Kutlandı

Harran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından Hemşirelik Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Solmaz, Tema’mız “Sağlıkla Yaşayan Türkiye”

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Abdullah Solmaz Türkiye’de her yıl 3-9 Eylül tarihleri arasında halk sağlığının ve koruyucu sağlık hizmetlerinin önemini vurgulamak ve vatandaşın farkındalığını artırmak amacıyla Halk Sağlığı Haftası’nın kutlandığını belirtti.