BAŞKAN BEYAZGÜL MÜJDEYİ SAHURDA VERDİ BALIKAYAĞI KAVŞAĞINDA ŞANLIURFA – DİYARBAKIR İSTİKAMETİ ULAŞIMA AÇILIYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, vatandaşların araçlarıyla daha rahat seyahat edebilmesi adına Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile birlikte başlatılan Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmasını gündüz vakti yerinde inceledi. Sahur vakti tekrar bölgeye giden Başkan Beyazgül vatandaşlara müjdeyi verdi.

Şanlıurfa’da ulaşımı daha rahat hale getirmek adına yeni yollar, bulvarlar ve köprülü kavşak gibi önemli projeleri hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleri ve çabaları sonucu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile birlikte başlatılan Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmasında Şanlıurfa – Diyarbakır İstikameti tamamlandı. Levha ve işaretler konularak çizgi çalışmaları da yapılarak sabah 09:00 itibariyle yolun bir bölümü ulaşıma açılacak.

Tamamı trafiğe açıldığı takdirde Abide Köprülü Kavşağı Viyadüklerinden sonra Şanlıurfa’nın trafik yükünü önemli ölçüde azaltacak olan Balıkayağı Köprülü Kavşağı sürücülerin abide kavşağından başlayarak Balıkayağı Bulvarına kadar sinyalize olmadan hareket etmelerini sağlayacak. Böylece hem yakıttan hem de zamandan tasarruf sağlanmış olacak.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “SABAH 9’DAN İTİBAREN ŞANLIURFA – DİYARBAKIR İSTİKAMETİ ULAŞIMA AÇILMIŞ OLACAK

Gün içerisinde Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmalarını yerinde inceleyerek Şanlıurfa – Diyarbakır İstikametinin bir an önce tamamlanarak trafiğe açılması talimatını veren Başkan Beyazgül sahur vakti tekrar alana giderek çalışmaları inceledi. Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmasında Şanlıurfa – Diyarbakır İstikametinin tamamlandığını belirten Başkan Beyazgül, “Şu anda sahur vakti Balık Ayağı Kavşağındayız. Herkese iyi geceler iyi sahurlar diyoruz. Balıkayağı Kavşağımızın Şanlıurfa – Diyarbakır istikameti tamamlandı. Levhalarımız işaretlerimiz konuldu. Yol çizgilerimiz çekildi. Sabah 9’dan itibaren Şanlıurfa – Diyarbakır istikameti ulaşıma açılmış olacak. Diyarbakır – Şanlıurfa istikameti ise Kısmet olursa bir hafta içerisinde açılmış olacak hayırlı uğurlu olsun.” Diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Ekmen: “Yetiştirme yurtlarındaki cinsel istismar iddiaları hakkında bilgi var mıdır?”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Türkiye Büyük millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu’nda devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerinde Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’a sorular sordu.

Vekil Ayan’dan Tepki: Turizm Kenti Urfa, Ulaşımda Orta Çağ’da!

DEM Partili Dilan Kunt Ayan, Şanlıurfa’nın hava ve kara ulaşımında yıllardır ihmal edildiğini belirterek, “Urfa’nın kalkınması için önce yollar yapılmalı.” dedi.

Birecik’te DEM Parti ilçe binasına silahlı saldırı düzenlendi

Birecik’te gece saatlerinde DEM Parti İlçe Örgütü binasına saldırı gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş’ta 4.3 büyüklüğünde deprem

Kahramanmaraş’ta saat 06.31’de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.