BAŞKAN ÖZYAVUZ’DAN PERSONELE JEST, MAAŞLAR ERKEN YATTI

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatları doğrultusunda personel maaşları bugün çalışanların hesabına yattı.

Ramazan Bayramı öncesi personellerin ihtiyaçlarını karşılamaları için maaşların erken yatması doğrultusunda talimat veren Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, personelin gönlünü bir kez daha fethetti.

Yaptığı açıklamayla her zaman belediye personelinin yanında olduklarını ifade eden Başkan Özyavuz; Harran’ımızın değişim ve gelişimi için yoğun bir mesai harcayan personellerimizin Ramazan Bayramı öncesi maaşlarını yatırdık. Aileleriyle birlikte şeker tadında bir bayram geçirmelerini diliyorum.
Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Açıklamasında bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Urfa’daki Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü !

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Sancaktar Mahallesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen araç yangını, itfaiye ekiplerinin kısa süreli müdahalesiyle çevreye sirayet etmeden kontrol altına alınarak söndürüldü.

Sınırlardan yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 14 kişi yakalandı

Yunanistan ve Suriye sınırından yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5’i terör örgütü üyesi 14 kişi yakalandı.

ŞANLIURFA’DA SAHTE FATURA OPERASYONU

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde jandarma ekiplerinin dikkati sayesinde, sahte fatura ile taşındığı belirlenen yüksek miktarda kamyon lastiği ele geçirildi.

Görgün: Türkiye, kendi göbeğini kendi kesmeye devam edecek

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Türkiye’nin savunma sanayiinde geleceğini kendi elleriyle inşa etmeye, kendi göbeğini kendisinin kesmeye devam edeceğini bildirdi.