Modern ve yaşanabilir kent anlayışını merkeze alarak Harran’ın ve Harranlıların ulaşım sorunlarına çözüm üreten Harran Belediyesi, asfalt serim çalışmalarına Aralı Mahallesi’nde devam ediyor.

Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatları doğrultusu ve Harran Belediyesinin öz kaynaklarıyla sürdürülen çalışmalar, belirlenen program dâhilinde kırsal mahallelerde tüm hızıyla sürüyor.

Harran’ın her mahallesini, her köşesini konforlu ve güvenli cadde ve yollarla buluşturmayı hedefleyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Vatandaşlara verdiği asfalt sözleri bir bir yerine getiriyor. Amacımız daha güzel bir Harran. Halkımızın yuvalarına ve işyerlerine daha güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşabilmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Aralı mahallemizde sürdürdüğümüz, mahalle içi asfalt çalışmaları, mahalle sakinlerimize hayırlı olsun. ” dedi.

<iframe width=”849″ height=”475″ src=”https://www.youtube.com/embed/RCWSoIRgU-w” title=”BAŞKAN ÖZYAVUZ ARALI’DA DEVAM EDEN ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen></iframe>

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

7. GAP Yeşil İnovasyon Projesi Kapanış ve Sergi Töreni Şanlıurfa’da Gerçekleştirildi

ŞANLIURFA – Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Harran Üniversitesi iş birliğinde yürütülen “7. GAP Yeşil İnovasyon Projesi”nin kapanış ve sergi töreni, GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (GAP TAEM) yerleşkesinde düzenlendi.

Diyarbakır Adliyesi’nde Narin Güran cinayetine ilişkin duruşma başladı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında haklarında dava açılan 6’sı tutuklu 12 sanık ile suça sürüklenen 3 çocuğun yargılandığı davanın duruşması başladı.

Şanlıurfa’da 7,4 Milyon TL’lik Deprem Analizi İhalesi Gündemde; Kamuoyu Açıklama Bekliyor

ŞANLIURFA, (RHA) – Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından deprem tetkik ve performans analizi kapsamında gerçekleştirilen 7 milyon 469 bin 331 lira 5 kuruş bedelli hizmet alımı ihalesi, kamuoyunda çeşitli soruları beraberinde getirdi.

Mehmet Emin Şeker Genel Müdürlük Görevinden Ayrıldı

Şanlıurfaspor Kulübü’nde uzun yıllar emek veren Mehmet Emin Şeker, Kulüp Başkanımız Mustafa Kemal Saraçoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından Genel Müdürlük görevinden kendi isteğiyle ayrılmıştır.