BAŞKAN GÜLPINAR, 1 MAYIS’I İŞÇİLERLE KUTLADI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle personel ile bir araya geldi. Başkan Gülpınar, Kamu malının korunmasına riayet edilmesini istedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Millet Bahçesinde gerçekleşen buluşmaya Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın yanı sıra BELSAN Genel Müdürü Habip Arslan, ŞUSKİ Genel Müdürü Emin İzol, BELTUR Genel Müdürü Vedat Doğar ile personel katıldı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle gerçekleşen buluşmada Başkan Gülpınar, personel ile sohbet etti.

BAŞKAN GÜLPINAR, ‘’KAMU MALI KORUNACAK’’

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi personeli ile birlikte kamu malını koruyarak kente hizmet edeceklerini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, ‘’Bizler; halkımızın takdiri ve teveccühü ile Şanlıurfa’nın daha iyi bir noktaya gelmesi için yeni bir ekip olarak göreve başladık. Bu dönemde inşallah sizlerle beraber mesai yapacağız. Bu göreve gelirken beş yıl demiştik şuan 4 yıl 11 ay gibi bir süremiz kaldı. Allah nasip eder, sağlık ve sıhhat verirse bu görevi hep beraber yürüteceğiz. Ben eminim ki hepiniz, Şanlıurfa’yı çok daha iyi bir noktaya getirmek için bizimle aynı düşüncede kendi görev yaptığınız alanlarda işinizi layıkıyla, yapmaya gayret göstereceksiniz. Sonuçta hepimiz ekmeğimizi helal yoldan kazanan insanlar olarak hayatımızı idame ettirmeye çalışıyoruz. Çoluk çocuğumuzun boğazından helal rızık geçsin diye çabalıyoruz. Ben de işçiliğin bütün safhalarından geçerek bu günlere gelmiş biriyim. Öyle tepeden paraşütle inmiş biri değilim. Bu günlere hep çalışarak geldik. Hiçbir zaman babamıza, etrafımıza, büyüklerimize güvenip kendimizi başka bir şekilde konumlandırmadık.” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN GÜLPINAR, “BEYAZ BİR SAYFA AÇACAĞIZ”

Daha önceki dönemlerde yaşanan bazı durumlar olduğunun farkında olduklarını hatırlatan Başkan Gülpınar bu durumları ortaya çıkardıktan sonra beyaz bir sayfa açacaklarını kaydetti.

Gülpınar, “Beni kendinizden biri olarak görmenizi istiyorum ama tek bir şartım var herkes görevini layıkıyla yapacak. Tek düsturumuz hangi işi, görevi yaparsanız yapın ama en iyisini yapmaya gayret edin. Mesleğiniz neyse görev alanınız neyse o görev alanında en iyisi ben olacağım diye gayret edin. Kamunun malına azami riayet gösterin. Yarın seksen beş milyonla helalleşmek zorunda kalmayın. Benim size tek tavsiyem budur. Bundan önce olanlarla ilgili bazı şeylerin üzerine gidiyoruz. Ortaya çıkarıyoruz, çıkarmaya da devam edeceğiz. Keşke olmasaydı dediğimiz şeyler var ama biz artık beyaz bir sayfa açıyoruz. Yeni bir dönem başlatıyoruz. Ben eminim ki Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çatısı altındaki tüm çalışanlar bizimle aynı şekilde düşünüp aynı şekilde hareket edecektir. Ben 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü’nüzü, İşçi Bayramınızı kutluyorum. Sadece bir gün değil yılın tamamında kutlanması gereken önemli bir gün olduğunu ifade etmek istiyorum. Gösterdiğiniz ve bundan sonra göstereceğiniz tüm gayretler için hepinize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Başkan Gülpınar, personel ile aile fotoğrafı çektirerek 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

12 şirketin Hazineye ait hisseleri Türkiye Varlık Fonu’na aktarıldı

12 şirketin Hazineye ait hisseleri Türkiye Varlık Fonu’na aktarılması kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Deprem bölgesinde uygulanan kısa çalışma ödeneğinin süresi uzatıldı

6 Şubat 2023 Tarihinde Meydana Gelen Kahramanmaraş Merkezli Depremler Nedeniyle Bölgesel Kriz Gerekçesiyle Kısa Çalışma Uygulanan İşyerleri İçin Kısa Çalışma Ödeneğinin Süresinin Uzatılması Hakkında Karar, Resmi Gazete’de yayımlandı….

Kalın: İsrail üzerindeki baskıyı artırmalıyız

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kalın, Orta Doğu’daki savaşı bitirmek için tüm çabayı göstermeye devam edeceklerini ve müzakere masası kurulması için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Kalın ayrıca “İsrail üzerindeki baskının artırılması, çaba sarf etmemiz gerekiyor” dedi.

Ticaret Bakanlığı: TikTok konusundaki tutumumuz tutarlı

Ticaret Bakanlığı: TikTok konusundaki tutumumuz tutarlı