Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 2025-2026 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Canpolat, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarı dileklerinde bulunarak, Haliliye Belediyesi olarak eğitimin her zaman destekçisi olduklarını vurguladı.

Başkan Mehmet Canpolat mesajında, öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin heyecanını paylaştığını belirterek, eğitimin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını vurguladı. Başkan Canpolat; “Çocuklarımızın geleceğe daha donanımlı hazırlanması için eğitimi daima önceliğimiz gördük ve görmeye devam edeceğiz. Öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize kolaylıklar, velilerimize sabır ve güç diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Haliliye Belediyesi olarak eğitimin yanında olmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Canpolat, ilçede çocukların hem akademik hem de sosyal gelişimlerini destekleyecek projelerin süreceğini belirtti.

Başkan Mehmet Canpolat, mesajının sonunda yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere, velilere ve ülkeye hayırlı olmasını temenni etti.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Karaköprü ‘de genç sporcular Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor

Karaköprü Belediyesinin açtığı spor kurslarında eğitim gören çocuklar önümüzdeki hafta Konya’da düzenlenecek olan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasında Şanlıurfa’ya derece ile dönmek için sıkı hazırlanıyorlar

CHP’li Özkan hakkında soruşturma başlatıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Tuncay Özkan hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Akşener: “Netanyahu 21’inci yüzyılın Hitler’idir, derhal yargılanmalıdır”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi.

Hepatitle Mücadelede Yeni Adımlar

Uzmanlar Erken Tanı Ve Aşılamanın Önemine Dikkat Çekiyor