Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Baydilli mesajında, iyi bir gelecek inşa edilmesi noktasında öğretmenlerin en az aile kadar ehemmiyetli bir görev üstlendiğini kaydederek eğitime ve eğitimciye her zaman önem verdiklerini dile getirdi.

 Başkan Baydilli mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “İnsan, hayatını idame ettirmek ve kendini bir yerde konumlandırmak için öğrenmeye muhtaçtır. İlk eğitimini ailesinden alan çocuklar daha sonra öğretmenlerinin vereceği eğitimle şekillenip kendini geleceğe hazırlamaktadır. İşte bu noktada değerli öğretmenlerimiz gençlerin gelecekte vatanına, milletine hayırlı olması ve iyi yerlerde bulunmasında önemli bir görev üstlenmektedir.

 Öğretmenlerimiz geleceğimizi bizlere aydınlatan birer ışık olmakta, gençlerin iyi bir yaşama sahip olması için kendi yaşamından fedakârlık eden birer neferdir. Onların bu fedakarlığına, emeklerine bizim de öncelikle saygıyla ve onlara vereceğimiz değerle karşılık vermemiz gerekir.

 Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetin yüzüncü yılında gelecek yüzyılların inşası için fedakârlık gösteren kıymetli öğretmenlerimizin gününü kutluyor, görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum.”

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Mehmet Kuş: Güneyşehir, Modern Şanlıurfa’nın Yeni Yüzü Olacak

Halkın milli ve manevi değerleriyle ters düşen, toplumu ifsad edip, kendi çıkarları için çalışan parti ve siyasetçileri ellerinin tersiyle ittiklerini daha önceki seçimlerde de açıklayan Şanlıurfa bölgesinin büyük aşiretlerinden Abuhamdan, bu seçimde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti’yi destekleyeceğini açıkladı.

Filistinlilerin sığındığı okullara saldırı: En az 50 ölü

Filistin resmi haber ajansı WAFA, İsrail uçakları ve topçularının Gazze’de Filistinlilerin kaldığı iki okula düzenlediği saldırı sonucu en az 50 kişinin yaşamını yitirdiğini belirtti.

TÜİK-Sanayi üretimi Şubat’ta aylık yüzde 3,2, yıllık yüzde 11,5 arttı

İstanbul, 8 Nisan (Hibya) – Türkiye genelinde sanayi üretimi Şubat’ta aylık bazda 3,2, yıllık bazda yüzde 11,5 yükseldi.

Güneşin Çocukları Spor Kulübü Sezona Galibiyetle Başladı

2025-2026 Sezonu Hentbol Kadınlar 2. Ligi G Grubu’nda mücadele eden Güneşin Çocukları Spor Kulübü, sezonun ilk maçında deplasmanda önemli bir başarıya imza attı.