Aslan, Başkan Ayhan’ı halkın temel geçim kaynaklarına zarar vermekle suçladı.

Yaptığı açıklamada belediye çalışanlarının mağdur edildiğini öne süren Halil Aslan, “Akçakale’ de Belediye Başkanı, millete hizmet gibi asli vazifesini bırakmış, garibanın ekmeğiyle oynamaya devam ediyor. Kalıcı olan Akçakale’nin hizmet erleridir, geçici olan ise Abdülhakim Ayhan’dır. Akçakale’yi yedin, bitirdin. Hâlâ doymadın mı? Sıra şimdi de garibanın ekmeğine mi geldi? Yazıklar olsun sana, yazıklar olsun seni Akçakale’nin başına bela edenlere,” ifadelerini kullandı.

Aslan, memlekette yaygınlaştığını iddia ettiği yolsuzluklara da dikkat çekerek, “Memleketin her tarafını hırsızlar sarmış. Gece gündüz demeden garip gurabanın ekmeğiyle oynuyorlar,” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Halil Aslan’ın açıklaması, ilçe kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, Akçakale Belediyesi cephesinden henüz bir yanıt gelmedi.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Harran’da marketlere sıkı denetim

Harran Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Harran İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, ilçe genelindeki marketlere yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Siverek’e Spor Tesisi Müjdeleri: Başkan Bucak Detayları Paylaştı

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Ankara temasları kapsamında ilçeye kazandırılacak spor yatırımlarını kamuoyuyla paylaştı. Bucak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, birçok yeni spor tesisinin yapımına başlanacağını duyurdu.

Urfalı ressamların Mescid-i Aksa çalışmasına yoğun ilgi

Urfalı ressamların Mescid-i Aksa çalışmasına yoğun ilgi gösterildi.

ŞUTSO 2023 Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Eylül Ayı Meclis Toplantısı, ŞUTSO Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.