Ticaret Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Anonim ve limited şirketler için en az sermaye tutarının artırılmasına ilişkin 7887 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı 25 Kasım 2023 tarihli ve 32380 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmıştır. 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren anonim şirketler en az 250 bin TL, limited şirketler ise 50 bin TL sermayeyle kurulabilecektir.” denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da Şiddetli Fırtına Fıstık Ağaçlarını Kökten Söktü

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde meydana gelen şiddetli rüzgar ve fırtına, bölgede ciddi hasara yol açtı.

İsrail Gazze’ye yardım götüren gemi için harekete geçti

İsrail, Gazze’ye insani yardım için yola çıkan geminin karasularına girişine izin vermeyeceğini bildirdi.

TFF açıkladı: Şanlıurfaspor ‘un rakiplerine puan silme cezası!

TFF Kulüp Lisans Kurulu; Süper Lig’den Kayserispor, 1. Lig’den Altay, Giresunspor, Erzurumspor FK, TFF 2. Lig’den Bursaspor, Nazilli Belediyespor ve Zonguldak Kömürspor A.Ş kulüplerine 3 puan tenzili cezası verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir’den Beden Dili ve Diksiyon Eğitimi semineri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan personellere yönelik Beden Dili ve Diksiyon Eğitimi konusunda seminer düzenlendi.