Bucak’tan itidal çağrısıAK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak 31 Mart yerel seçimleri sonrası yapılan itirazlar sonrası uzayan süreçle ilgili itidal çağrısı geldi. Bucak yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “Kıymetli Siverekliler.Bizler bu Ülkenin demokrasisine inanan, hukuk kuralları çerçevesinde alınacak olan her türlü karara saygılıyız. Son bir kaç gündür yapılan itirazlar İlçe seçim kurulu tarafından değerlendiriliyor. Kurulun açıklayacağı karar her ne olursa olsun eminim ki kazanan Siverek olacaktır. Bizler #Siverek olarak büyük bir Aileyiz. Kararın ne zaman açıklanacağı konusunda bizlerde sizler gibi bekliyoruz. İlçe seçim kurulunun alacağı karar sonrası herkesi sükunete çağırıyorum. Sevinç gösterilerinizi birlik ve beraberlik içinde yaşamanızı rica ediyorum. Özellikle ateşli silahlar konusunda siz hemşehrilerimizden ve bizleri sevenlerden  olgunluk beklediğimi ifade etmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Allah’a emanet olun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da 10 Kilo 600 Gram Skunk Ele Geçirildi: 1 Şüpheli Yakalandı

Şanlıurfa’da narkotik suçlarla mücadele ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 10 kilo 600 gram Skunk maddesi ele geçirildi.

Vali Şıldak Şanlıurfalıları Bayramlaşma Programlarına Davet Etti

Şanlıurfa Valiliği bayramlaşma programı kamuoyuna duyuruldu.

Siverek’te AK Parti tabelası indirildi istifalar başladı

AK Parti Siverek İlçe Başkanlığı’nda yaşanan toplu istifaların ardından parti girişindeki AK Parti tabelası indirildi.

Vali Şıldak, Akçakale’deki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Akçakale ilçesinde devam eden kamu hizmet binalarının inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.