AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına atanan Mehmet İlhami Günbegi AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelerek görevine başladı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına atanan Mehmet İlhami Günbegi AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında AK Parti Teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelerek görevine başladı.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı olarak atandım. Cumhurbaşkanımıza bize emanet ettikleri bu onurlu ve kutlu görev için şükranlarımı sunuyorum. Birlik ve beraberlik içinde ortak bir yapıyla Şanlıurfa’nın sorunlarını masaya yatıracağız. Ötekisi olmayan bir anlayışla Şanlıurfa’mıza hizmet etme azmi ve kararlılığı içinde olduğumu belirtir, tüm hemşehrilerime saygı, sevgi ve muhabbetlerimi iletiyorum.’’ Dedi. İl Başkanı Günbegi, göreve başlaması hasebiyle tebrik amaçlı çiçek gönderilmemesini, bunun yerine hayır kurumlarına bağışta bulunulmasını rica etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

İYİ Parti’den “Bozkurt” adımı

İYİ Parti Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin; Bozkurt’un, Türklerin ulusal sembolü olarak kabul edilmesi için kanun teklifi verdi.

İHH Gazze İçin Urfa Meydanlardan Ayrılmıyor

Urfa İHH’dan Filistin’e Destek Araç Konvoyu

Preseli Pamuk Şanlıurfa’da kaç liradan işlem gördü?

Şanlıurfa Ticaret Borsasında preseli pamuğun kilogramı en yüksek 44,74 liradan satıldı.

Vali Şıldak ‘tan iade ziyaretleri

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak bugün iade ziyaretlerinde bulundu.