Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Adıyaman’da müjdeyi verdiklerini belirterek, Aile ve Gençlik Fonu’na başvuruların 15 Şubat’ta başlayacağını bildirdi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Başkan Canpolat: Üstyapı Çalışmalarımızı Hummalı Şekilde Tamamlıyoruz

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki şantiye ziyaretinde incelemelerde bulundu. Merkez mahallelerde 11 kişilik ekip ile hummalı şekilde üstyapının iyileştirildiğini ifade eden Başkan Canpolat, “Haliliye’mizin mahallelerinde TEDAŞ ve doğalgaz firması kazı çalışması yapıyor. Biz de, teslim edilen sokakların üzerini hızlı bir şekilde kapatıyoruz” dedi.

Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası final maçında Sırbistan’ı 3-2 mağlup ederek Avrupa Şampiyonu oldu.

Hijyen eksikliği uyuza neden oluyor

Altınbaş Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu (SHMYO) Öğretim Görevlisi, İlk ve Acil Yardım Program Başkanı Özlem Karagöl, uyuzun sosyoekonomik düzeyi düşük olan ülkelerde daha çok görüldüğüne işaret etti….

Akçakale Boykot Market Gelirini Gazze İçin Bağışlıyor

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde faaliyet gösteren Boykot Market, 12 Eylül Cuma günü elde edeceği tüm geliri Gazze’deki mazlum çocuklar ve aileler için bağışlayacağını duyurdu.