Gazeteci Ahin Güneş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanlığına yapılan atama ile ilgili sosyal medya hesabından dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Güneş, şehirde yaşanan bu değişimle ilgili görüşünü soran dostlarına Kürtçe bir deyimle yanıt verdi.Güneş’in Kürtçe yanıtı şu şekilde oldu: “Mod firot, dımıs kirîn…” Bu deyim, “Beyaz Üzüm Pekmezi sattı, Kara Üzüm pekmezi aldı” anlamına geliyor. Güneş, bu ifadeyle yapılan atamanın anlamlı bir değişim olmadığını ima etti.

Açıklamalarına devam eden Güneş, bu ifadeyi açıklamak isteyen dostuna, “Yanisi şu; BATI CEPHESİNDE YENİ BİRŞEY YOK…” dedi. Güneş’in bu sözleri, Amerikan filmine atıfta bulunarak, değişimin aslında büyük bir yenilik getirmediğini vurguladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bu yeni atamanın şehirdeki medya ve halkla ilişkiler çalışmalarına nasıl yansıyacağı ise zamanla belli olacak.

RHA AJANS 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Diyarbakır’da başhekime silahlı saldırı

DİYARBAKIR- Çınar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Halim Güler, otomobiliyle Diyarbakır’a döndüğü sırada motosikletle yaklaşan iki kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Şanlıurfaspor’dan 7 Yeni Transfer

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek amacıyla 7 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

HÜDA PAR’dan Sağlıkta Koruyucu Önlemler Çağrısı

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat, “Sağlık Raporumuzun” ikinci bölümünü kamuoyuyla paylaşarak vatandaşlara yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Meteoroloji’den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), kuvvetli rüzgar ve yağışlara karşı uyardı.