Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakan Tekin, Azerbaycan Başbakanı Esedov ve Eğitim Bakanı Emin Amrullayev ile görüştü.
 
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Azerbaycan ziyaretini değerlendirdi:

“Biz bugü n bu mirasın sonucu olarak ‘iki devlet tek millet’ diyoruz. Arzu ediyoruz ki gelecek kuşakların hepsi aynı şuurla, aynı arzuyla ‘tek millet’ demekten kıvanç duysun.”

6 Şubat depremlerinin birinci yılı, “eğitim seferberliği ”yle geride bırakıldı.

İstanbul Bağcılar’da Ateştuğla Kütüphanesinin açılışı, Bakan Tekin’in katılımıyla gerçekleşti.

Sosyal Sorumluluk Programı Yönergesi yayımlandı.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Aslan’dan Ayhan’a: “Akçakale’yi Yedin, Bitirdin! Doymadın mı?”

Anavatan Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı Halil Aslan, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’a yönelik sert ifadeler içeren bir açıklamada bulundu.

Bozova’da Eğitim Değerlendirildi

Bozova’da, eğitim alanındaki çalışmalar ve gençlere yönelik projeler, düzenlenen toplantıda ele alındı.

BM: Sudan’daki savaş ciddi bir insani krize neden oldu

Birleşmiş Milletler (BM) Sudan’da 1 yıldır devam eden savaşın ciddi bir insani krize neden olduğunu bildirdi.

Şanlıurfa Büyükşehir ‘den gençlere yönelik dev tesisler

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından gençlere yönelik yapılan spor tesisleri sayısı her geçen gün artıyor.