ŞANLIURFA ,(RHA)– Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde bir kuyumcuya yönelik gerçekleştirilen silahlı soygun ve silahlı kasten yaralama olayına karıştıkları belirlenen 6 şüpheli yakalandı.

Olay, dün Karaköprü ilçesinde bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. Yüzleri maskeli, tabanca ve pompalı tüfekle silahlanmış 3 şüpheli, kuyumcuya girerek yaklaşık 4 milyon TL değerindeki altını gasp etti. Soygun sırasında dükkânda müşteri olarak bulunan polis memuru S.İ., şüpheliler tarafından ayağından vurularak yaralandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve İstihbarat Şube Müdürlükleri ekiplerince olayla ilgili başlatılan çalışmalarda, şüphelilerin kimlikleri tespit edildi. Bunun üzerine 6 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda M.A., E.A., İ.D., E.Ç., H.A. ve A.A. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramalarda; olayda kullanılan otomobil, 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 2 adet ruhsatsız tabanca ile gasp edilen altınlar ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler hakkında “Nitelikli Yağma” ve “Silahlı Kasten Yaralama” suçlarından adli işlem başlatıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaralanan polis memuruna geçmiş olsun dileklerini ileterek, operasyonda görev alan polis ekiplerini tebrik etti.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

64 İlde FETÖ Operasyonu: 306 Şüpheli Gözaltında

İstanbul ve İzmir merkezli olarak son iki gün içerisinde 64 ilde Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarda 306 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Tanal: “Ne önlem var, ne denetim, ne de sorumluluk”

Şanlıurfa’da yaz aylarında çocukların serinlemek amacıyla girdiği sulama kanallarında yaşanan ölümler endişe yaratmaya devam ediyor. Şu ana kadar 40 çocuk yaşamını yitirirken, 10 çocuğun hâlâ kayıp olduğu bildirildi.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin Yemek İhalesinde Bakanlık Alarmı: Florya Yemek İçin İnceleme Talimatı

ŞANLIURFA,- SAĞLIK Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 7 ilde yemek hizmeti veren Florya Yemek Ticaret A.Ş. hakkında hazırlanan soruşturma raporunun ardından ilgili sağlık tesislerindeki yemek hizmet alımlarının tüm süreçleriyle incelenmesini istedi.

Şanlıurfa’da 9 Bin Açık, 10 Bin Başvuru: Siyasi İrade Nerede?

Şanlıurfa, Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip şehri. Ama bu gençlik dinamizmiyle değil, eğitimdeki derin açığıyla gündeme geliyor. Bugün Şanlıurfa’da 9 bin öğretmen açığı bulunuyor. Bu açığın üstü ise yine pansuman bir çözümle, 10 bini aşan ücretli öğretmen başvurusuyla kapatılmaya çalışılıyor.