Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Akpiyar Mahallesi’nde bir evde vestiyere sıkışan evcil papağan, Şanlıurfa İtfaiyesi ekipleri tarafından kurtarıldı. İhbarın ardından olay yerine hızla ulaşan ekipler, titiz bir çalışmayla papağanı sıkıştığı yerden çıkardı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirlenen papağan, sahibine teslim edildi.

Şanlıurfa İtfaiyesi yetkilileri, vatandaşların acil durumlarda 7 gün 24 saat kendilerine ulaşabileceklerini belirtti.

7

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Karaköprü’de gençler için yeni yatırımlar yükseliyor

Karaköprü Belediyesinin gençlerin eğitimine katkı sunmak için ilçeye kazandıracağı yeni okuma evlerinin yapımında sona gelinirken kısa süre sonra tamamlanıp öğrencilerin hizmetine sunulacak

Harran Tıp Kardiyoloji Önemli Bir Toplantıya Ev Sahipliği Yaptı

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Tıp Girişimsel Kardiyoloji ve Online Kardiyoloji Kulübü iş birliğiyle ile koroner çatallanma (bifurkasyon) darlıklarına müdahale girişimleri, yapılan seminerde tartışıldı.  

Babacan: Türkiye’nin ticareti durdurması, bombaları durdurmuyor

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gazze ile ilgili Türkiye’nin uluslararası kamuoyunu harekete geçirecek somut adımlar atması gerektiğini belirtti.

Viranşehirspor, Ankaspor’u 2-1 Mağlup Etti

Şanlıurfa 1. Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Viranşehirspor, sahasında konuk ettiği Ankaspor’u 2-1 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini aldı.