Şanlıurfa – Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde bu akşam saat 18.00 sıralarında yaşanan olay, sağlık camiasında büyük üzüntü ve tepkiye neden oldu. Acil Servis’te henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sonucunda, bir şahıs elindeki kesici aletle önce hastane güvenlik görevlisine, ardından bir doktora saldırdı.

Saldırgan olay yerinden kaçarken, yaralanan görevli ve doktor hastanede tedavi altına alındı. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin hızlı müdahalesiyle saldırgan İ.H.K., kısa süre içerisinde suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Şanlıurfa Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bugün saat 18.00 sıralarında Balıklıgöl Devlet Hastanemizin Acil Servisi’nde bir şahıs önce özel güvenlik görevlimize, daha sonra ise bir doktorumuza saldırıp kesici aletle yaralayarak olay yerinden uzaklaşmıştır.
Yaralanan görevlilerimiz hastanede tedavi altına alınmıştır.
Emniyet Müdürlüğümüz tarafından yapılan çalışma sonucunda şüpheli İ.H.K. çok kısa bir süre içerisinde suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Her iki personelimizin hayati tehlikesi bulunmamaktadır.
Yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, yaralanan görevlilerimize acil şifalar diliyoruz.”

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Karaköprü Belediyespor namağlup liderliğini sürdürdü!

TFF 3.Lig 3.Grup lideri temsilcimiz Karaköprü Belediyespor deplasmanda karşılaşacak Osmaniyespor ‘u 2-1 mağlup etti.

Hilvan ‘da “huzur ve güven” operasyonu: 9 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde 102 persolle eş zamanlı olarak düzenlenen”huzur ve güven ” operasyonunda 9 şüpheli gözaltına alındı.

Akın: ÖTV ve KDV arttırılarak milletimiz yüksek vergilerle ezilmiştir

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Akın, düzenlendiği basın toplantısında ülke gündemine ilişkin konuştu.

Şanlıurfa İHH’dan Filistin İçin Dikkat Çekici Bir Etkinlik Daha!

Şanlıurfa İHH organizesiyle yüzlerce yetim çocuk Filistin Gazze’ye destek vermek amacıyla Şanlıurfa Balıklıgöl platosundaki Dergâh amfi tiyatroda bir araya gelip kareografi tekniği ile Filistin bayrağı oluşturarak soykırımın durdurulmasını, çocukların ölmemesini talep ettiler.