Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) 9 milletvekili hakkında yasama dokunulmazlığının kaldırılması için hazırlanan fezlekeler, Meclis’e sunuldu. DEM Parti’den 4, CHP’den 4 ve TİP’ten bir vekil olmak üzere hazırlanan 9 fezleke, Meclis Başkanlığınca, Anayasa ve Adalet Komisyonu Üyelerinden Kurulu Karma Komisyona havale edildi.

HAKKINDA FEZLEKE HAZIRLANAN VEKİLLER

Hakkında fezleke hazırlanan vekillerin isimleri şöyle: “DEM Parti Mardin Milletvekili Salihe Aydeniz, DEM Parti İzmir Milletvekili Burcugül Çubuk, DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, DEM Parti İstanbul Milletvekili Keziban Konukcu Kok, TİP İstanbul Milletvekili Saliha Sera Kadıgil, CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, CHP İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen, CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut ve CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç.”

(MA)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da Aranan Şahıslara Yönelik Operasyonda 351 Kişi Yakalandı

Şanlıurfa’da polis ve jandarma ekipleri tarafından aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 351 kişi yakalandı.

Şanlıurfa Devlet Hastanesi’nde yeni yılın ilk bebeği doğdu

Şanlıurfa’da yeni yılın ilk bebeği, saat 00.02’de dünyaya geldi. 2 kilo 650 gram olarak dünyaya gelen bebeğe Fevzi adı verildi.

Mato Rogers Kassim Şanlıurfaspor ‘da

Şanlıurfaspor, geçtiğimiz sezon Uganda Kampala City Council Authority Football Club (KCCA FC)’ta forma giyen Mato Rogers Kassim ile sözleşme imzaladı.

Şanlıurfa Büyükşehir’den kırsala asfalt seferberliği

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte kırsal mahallelerde ulaşımı kolaylaştırmak ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla kapsamlı bir asfalt seferberliği başlattı.