Polisin yaptığı incelemeler sonucunda, güvenlik kameraları Betül Yürük’ün son olarak Şanlıurfa Şehirler Arası Otobüs Terminalinde görüldüğünü tespit etti. Kızlarının hayatından endişe duyan aile, Betül’ü görenlerin polis ekipleriyle irtibata geçmelerini talep etti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Fıstık Üreticilerine Önemli Uyarı: Dolandırıcılık Tehlikesi Büyüyor

Şanlıurfalı fıstık üreticileri, Antep ve Nizip bölgelerinde artan dolandırıcılık vakalarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Bölgedeki bazı tüccarların, “Parayı sonra ödeyeceğiz”, “Senet yapalım”, “Bir yıl sonra veririz” gibi sözlerle üreticilerden ürün alıp kayıplara karıştığı bildirildi.

Boğulma Vakalarına Karşı GSİM’den Büyük Seferberlik: 18 Havuz Hizmete Giriyor

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte her yıl yaşanan boğulma vakalarının önüne geçmek ve gençlere güvenli yüzme alanları sağlamak amacıyla İl genelinde toplam 18 yüzme havuzunu vatandaşların hizmetine sunuyor.

15 ilde 1 milyar doların üzerinde ihracat yapıldı

Ticaret Bakanlığı, 2025 yılı Ocak-Mart döneminde 15 il 1 milyar doların üzerinde ihracat yapıldığını, 37 ilde de ihracatın artış gösterdiğini bildirdi.

Şanlıurfa’da Ruhsatsız 11 Konak ve Otel Kapatıldı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kentte ruhsatsız faaliyet gösteren 11 konak ve otelin kapatıldığını açıkladı.