Uşak Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Özkan Yalım’a ait işletmelerde çalıştığı tespit edilen kişilere yönelik başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 17 kişinin ifade işlemleri tamamlandı. Soruşturma kapsamında 9 kişi tutuklandı.

Savcılık sorgusunun ardından O.A., E.A., S.A. ve O.B.V. salıverilirken, A.R.D., F.D., S.A., A.Y., R.K., M.Ş., B.K., K.A. ve A.A. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. H.B., Y.A. ve K.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

MA

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Gölcük Mahallesi’nde Yol Seferberliği Başladı.

  Hilvan Belediyesi, hizmet odaklı belediyecilik anlayışıyla merkez-kırsal ayrımı yapmadan yol yapım ve iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Meteoroloji’den kuvvetli rüzgar ve kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgara karşı uyardı.

Mevsimlik Tarım İşçileri Urfa’da Ak Parti’yi Tatile Gönderdi

Şanlıurfa’da son günlerde gündemi meşgul eden olay, Ak Parti’nin yerel seçimlerde aldığı beklenmedik bir darbe ile karşılaşması oldu. Ak

Hamas, Haniye’nin öldürülmesi nedeniyle İsrail’e yanıt vereceğini açıkladı

Stockholm, 31 Temmuz (Hibya) Örgütün Cezayir’deki temsilcisi Yusuf Hamdan, RIA Novosti’ye yaptığı açıklamada Hamas’ın, hareketin siyasi büro başkanı İsmail Haniye’nin öldürülmesi nedeniyle İsrail’e karşılık vereceğini söyledi.