Ajans tarafından yapılan açıklamada, UNRWA ekiplerinin yüksek riskli koşullarda kesintisiz şekilde çalışarak hayati hizmetler sunduğu belirtilerek, “Gazze’deki insani yardım çalışmalarımızın önemini, sahadaki çalışanlarımızın gözünden hazırlanan özel görüntülerle paylaşıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

UNRWA’nın, Gazze’ de faaliyet gösteren en büyük insani yardım kuruluşu olduğu vurgulanan açıklamada, diğer BM kurumlarıyla birlikte çalışan ekiplerin sağlık hizmetleri, barınma, su ve sanitasyon alanlarında kritik destek sağlamaya devam ettiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, “Yasağın kaldırılması ve insani yardım malzemelerimizin bölgeye girişine izin verilmesi gerekiyor. Bu sayede Gazze halkına desteğimizi sürdürebilir ve kıtlığın yayılmasını durdurabiliriz.” çağrısı yapıldı.

Hibya Haber Ajansı

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak’tan Bozova Kaymakamı Reşit Özer Özdemir’e Ziyaret

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak, Bozova Cumhuriyet Başsavcısı Berktuğ Akgün ve Bozova Cumhuriyet Savcısı Tarık Balcı ile birlikte Bozova Kaymakamı Reşit Özer Özdemir’i makamında ziyaret etti.

TBB Encümeninden İmamoğlu’nun gözaltına alınmasına ilişkin açıklama

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik alınan gözaltı kararının ardından TBB Encümeni tarafından açıklama yapıldı.

DEVA Partili Karal: Her Nemrut’a karşı bir İbrahim her Firavun’a karşı bir Musa doğmuştur

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, savaş ve zulüm politikalarına karşı yaptığı konuşmada dikkat çeken mesajlar verdi.

İlçe müftüleri toplantısı Hilvan ‘da gerçekleştirildi

Şanlıurfa’da Müftülükler arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak amacıyla her ay düzenli olarak yapılan “İlçe Müftüleri Toplantısı” İl Müftüsü Ramazan Tolan başkanlığında Hilvan İlçesinde gerçekleştirildi.