Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’ de çevrim içi medyada geçirilen haftalık sürenin 41 saat 37 dakikaya ulaştığını açıkladı.

Bakan Uraloğlu, sosyal medya kullanımına ilişkin de veriler paylaşarak, “Instagram’da günlük ortalama kullanım süresi 1 saat 53 dakika, YouTube’da 1 saat 28 dakika, TikTok’ta ise 1 saat 25 dakika seviyesinde gerçekleşiyor” dedi.

Uraloğlu, bu tabloyu dikkate alarak güçlü dijital altyapı ile hızlı, güvenli ve kesintisiz iletişimi sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

Hibya Haber Ajansı

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa-Suruç Karayolunda Buğday Yüklü Tır Devrildi: Buğday Yola Saçıldı, Sürücü Yaralandı

ŞANLIURFA – Şanlıurfa-Suruç karayolunda meydana gelen trafik kazasında buğday yüklü bir tır kontrolden çıkarak devrildi. Kazada sürücü hafif yaralanırken, tırdaki tonlarca buğday karayoluna savruldu.

Mercek-4 operasyonlarında 127 şüpheli gözaltına alındı

73 ilde, 3 günde düzenlenen Mercek-4 operasyonlarında 891 ruhsatsız silah ele geçirilirken bin 127 şüpheli de gözaltına alındı

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Solmaz İlçe Ziyaretlerine Birecik ile devam etti

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Hizmet Başkanları ile birlikte, Sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında Birecik devlet hastanesini ziyaret etti.

7 ayda 41,7 milyar liralık kaçak eşya ve uyuşturucu ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı, Gümrükler Muhafaza ekiplerince yılın ilk 7 ayında 4 bin 246 operasyon ile 41 milyar 744 milyon liralık kaçak eşya ve uyuşturucu yakalaması gerçekleştirildiğini açıkladı.