Millî Savunma Bakanlığı, Doğu Akdeniz’ de devam eden insani yardım faaliyetlerine ilişkin bir açıklama yaptı.

Açıklamada, Türkiye’nin bölgede sivil gemiler aracılığıyla yürütülen insani yardım çalışmalarını dikkatle takip ettiği vurgulandı. Ayrıca Türk gemilerinin bölgede eğitim ve rutin faaliyetlerini sürdürdüğü, ihtiyaç hâlinde arama kurtarma kabiliyetleriyle yardıma hazır oldukları belirtildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Türkiye, insani değerlerin korunması ve masum sivillerin güvenliği için her yerde ve her koşulda sorumluluklarını yerine getirmeye devam edecektir.”

Doğu Akdeniz’ de yaşanan gelişmeleri yakından izleyen Türkiye, uluslararası kurumlar ve taraflarla koordinasyon içinde insani yardıma katkı sağlamayı sürdürecek.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

İsrail ile Hamas arasındaki ‘rehine takas’ süreci başladı

İsrail ile Hamas arasında ilan edilen ateşkesin ardından rehine takası süreci başladı.

Vali Şıldak “Ve Otel Şanlıurfa Turizmine Artı Değerdir”

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, restore edilen dokuz tarihi Urfa eviden oluşan ve Vilayetler Birliği bünyesinde hizmet veren VE Otel’de incelemelerde bulundu.

Poşetlerin ücretine zam yapıldı

1 Ocak 2019’da başlatılan marketlerde poşetlerin paralı olması uygulaması kapsamında poşet başına 25 kuruş ödeniyordu.

Tartışmalı müdür Asım Sultanoğlu ilk toplantısını yaptı

Şanlıurfa’da İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt’un yerine atanan Asım Sultanoğlu, Sultanoğlu birim amirleri ile tanışma ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.