VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLPINAR’A TEŞEKKÜR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Suruç’ta ulaşım konforunu artırmak için başlattığı asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Remil Yolu’nda sıcak asfalt serimi tamamlanırken, Mızar Yolu ile Değirmen, Yoğurtçu, Kara, Sur ve Tılal caddeleri de yenileniyor. Kırsalda ise 60 mahalleyi birbirine bağlayan 15 kilometrelik grup yolunda sıcak asfalt çalışmaları sürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, sıcak havaların etkili olmasıyla birlikte asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Remil Yolu’nda altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, yolun bozulan ve kullanımı zorlaştıran yüzeyinde önce stabilize zemin güçlendirme çalışmaları yapıldı. Ardından ise sıcak asfalt serim işlemine geçildi.

Suruç’un ulaşım ağı açısından kritik bir noktada yer alan Remil Yolu’ndaki asfaltlama çalışmaları, bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Daha önce çamur ve tozdan geçilmeyen yolun asfaltlanarak modern bir görünüme kavuşması, hem sürücüler hem de mahalle sakinleri tarafından olumlu karşılandı.

Yapılan çalışmaları takdir eden vatandaşlar, yolun uzun süredir bakımsız olduğunu ve özellikle kış aylarında büyük zorluk yaşadıklarını belirterek, şimdi ise konforlu ve temiz bir ulaşıma kavuştuklarını ifade etti. Mahalle sakinleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ve ekibine teşekkür ederek, hizmetlerin devamını beklediklerini dile getirdi.

CADDELER SICAK ASFALTLA YENİLENİYOR

Bu arada Remil Yolu’nun ardından asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Suruç’ta altyapı çalışmaları tamamlanan Mızar Yolu, Değirmen, Yoğurtçu, Kara, Sur ve Tılal caddelerinde de sıcak asfalt serimi yapacak. Bu bölgelerdeki yolların yenilenmesiyle birlikte ilçe genelindeki ulaşım kalitesinin önemli ölçüde artırılması hedefleniyor.

15 KM’LİK GRUP YOLUNA SICAK ASFALT

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ise, Suruç ilçesinde Küçük Ziyaret, Küçük Köprü, Kubat, Aşağı Oylum ve Dikmetaş mahalleleri güzergâhındaki 15 kilometrelik grup yolunda da sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Bu önemli güzergâh, tamamlandığında kırsaldaki ulaşımı hem daha güvenli hem de daha konforlu hale getirecek.

 

 

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Narkogüç-42 operasyonlarında 1 ton 340 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Uyuşturucu imal eden ve satan “zehir tacirlerine” yönelik 46 ilde düzenlenen Narkogüç-42 operasyonlarında 1 ton 340 kilogram uyuşturucu ele geçirildi, 364 şüpheli yakalandı.

TÜİK – Tarım ürünleri üretici fiyat endeksi Temmuz’da yıllık yüzde 44,32 yükseldi

Tarım-ÜFE’de (2020=100), 2025 yılı Temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 5,66 azalış, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 26,18 artış, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 44,32 artış ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 35,92 artış gerçekleşti.

Şanlıurfa’da  Silah ve Uyuşturucu Aparatları Ele Geçirildi

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Viranşehir ve Harran ilçelerinde dört ayrı adrese düzenlenen operasyonda çeşitli silah ve mühimmat ele geçirildi.

Şanlıurfa’da aranan 27 şahıs yakalandı

Şanlıurfa il genelinde yapılan şok uygulamalarda aranan 27 şahıs yakalandı.