Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde, Suruç Belediye Eşbaşkanları Ayten Kaya ve Müslüm Baran’ın öncülüğünde yürütülen altyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. İlçe genelinde yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen belediye ekipleri, mahallelerdeki kilit taşı döşeme çalışmalarına hız verdi.

Bu kapsamda, Demokrasi Mahallesi Şair Nabi Sokak, Barış Mahallesi Demokrasi Sokak, Sarayaltı Mahallesi Hayri Caymaz Sokak ve Demokrasi Mahallesi Karadeniz Sokak’ta parke (kilit) taşı döşeme işlemleri başarıyla tamamlandı.

Suruç Belediyesi’nden yapılan açıklamada, diğer mahalle ve sokaklarda da çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü vurgulandı. Açıklamada, “Vatandaşlarımızın daha düzenli, temiz ve güvenli sokaklarda yaşamlarını sürdürebilmesi için çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz” denildi.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

ŞANLIURFASPOR, 24 ERZİNCANSPOR’U KONUK EDİYOR

Nesine 2. Lig’in 7. haftasında Şanlıurfaspor, sahasında Anagold 24 Erzincanspor’u ağırlıyor. Taraftarların merakla beklediği karşılaşma 5 Ekim 2025 Pazar günü saat 19.00’da 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak.

Bakırhan ve Özel ile 4 milletvekili hakkında fezleke

Tuncer Bakırhan ve Özgür Özel’in de olduğu 6 milletvekili hakkında dokunulmazlıklarının kaldırılması istemiyle hazırlanan toplam 11 fezleke Meclis Başkanlığı’na sunuldu.

Siverek Belediyespor’dan Büyükşehir’e“Büyük Bütçeler, Sıfır Başarı” Göndermesi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) eleme grubunda Siverek Belediyespor, penaltı atışları sonucu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’u 8-7 yenerek bir üst tura yükseldi.

Duran: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD ziyareti yoğun ve verimli geçti

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın New York ve Washington’u kapsayan ABD ziyaretine ilişkin değerlendirmede bulundu.